ΒΟΛΕΪ

Γιαννακόπουλος: "Τα καλύτερα είναι μπροστά μας"

LEAGUE CUP / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
LEAGUE CUP / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ έκανε λόγο για ένα τρόπαιο που έδωσε χαρά σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στον Άγιο Θωμά, παρακολούθησε τον τελικό του Λιγκ Καπ, του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και έζησε με μεγάλη αγωνία την αναμέτρηση.

Φυσικά στο τέλος πανηγύρισε και αυτός με την κατάκτηση του τροπαίου από πλευράς Παναθηναϊκού και σήκωσε την κούπα με τον Ρούλη Αγραπιδάκη. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη στις δηλώσεις του αφιέρωσε το Κύπελλο σε όσους στήριξαν τον ερασιτέχνη ενώ μίλησε για ακόμα καλύτερες μέρες.

"Είναι μια μεγάλη νίκη για όλους μας. Ο Παναθηναϊκός κόσμος χαίρεται γιατί είχαμε δέκα χρόνια σε επίπεδο ερασιτέχνη να πάρουμε ένα τρόπαιο. Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας σήμερα και για αυτό δεν θα τονίσουμε τίποτα άλλο.

Το τρόπαιο αυτό ανήκει σε όλα τα παιδιά που στήριξαν τον Ερασιτέχνη όλα αυτά τα χρόνια, τους αθλητές, τους οπαδούς και τους συνδέσμους που στήριξαν την ομάδα και τους απλούς φιλάθλους που ήταν κοντά στην ομάδα.

Θέλω να πιστεύω πως όπως η ζωή κάνει κύκλους έτσι γύρισε για τα καλά και για τον Ερασιτέχνη και τα καλύτερα είναι μπροστά μας".

Τι σηματοδοτεί αυτός ο τίτλος για την επόμενη μέρα;
"Σήμερα πρέπει να πανηγυρίσουμε γιατί έχει καιρό να χαμογελάσει το χειλάκι μας. Από αύριο βλέπουμε τι θα κάνουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ