ΒΟΛΕΪ

Φοίνικας Σύρου: Δεν παίζει στον τρίτο ημιτελικό ο Στοΐλοβιτς

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φιλίπ Στοΐλοβιτς δεν θα δώσει το "παρών" στον τρίτο ημιτελικό της Volley League με τον Ολυμπιακό. Θα παίξει μόνο στους τελικούς, αν προκριθεί ο Φοίνικας Σύρου. Τι είπε ο ίδιος για όσα έζησε τις τελευταίες ημέρες.

Χωρίς τον Φιλίπ Στοΐλοβιτς θα παραταχθεί, εν τέλει, ο Φοίνικας Σύρου στον τρίτο -και τελευταίο- ημιτελικό της Volley League απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο ακραίος των νησιωτών παρέμεινε σε καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, μετά το θετικό δείγμα της συντρόφου του στον κορονοϊό. Όλα (και τα τέσσερα) τα τεστ που έκανε ο ίδιος πάντως βγήκαν αρνητικά αυτό το διάστημα.

Παρόλ' αυτά, δεν κατέστη δυνατό να δώσει το "παρών" στη σημερινή (στις 19:30) μονομαχία με τον Ολυμπιακό, όπου ο νικητής παίρνει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Αν πάντως, ο Φοίνικας Σύρου κερδίσει τους ερυθρόλευκους και βρεθεί σε σημείο να διεκδικεί τον τίτλο, τότε ο Σέρβος θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Ορφανού.

ΣΤΟΪΛΟΒΙΤΣ: "ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ"

Ο ίδιος ο αθλητής εξήγησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των νησιωτών τι πέρασε τις τελευταίες δύο εβδομάδες: "Η τελευταία περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για μένα, αλλά έχω μάθει να αγωνίζομαι και να μην τα παρατάω ποτέ. Τους τελευταίους μήνες ήμουν προσηλωμένος στην προετοιμασία για το f4 διότι πιστεύω ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και ότι είμαστε ικανοί να κάνουμε την έκπληξη στο F4. Όλοι οι συναθλητές μου δουλέψαμε σκληρά κατά την προετοιμασία ώστε να βρισκόμαστε στην καλύτερη φυσική κατάσταση και μέσα σε ένα λεπτό κατέρρευσαν όλα. Η σύντροφος μου ήρθε με αεροπλάνο στην Ελλάδα όπου υπεβλήθη σε τεστ κατά την άφιξή της και αφού δήλωσε τον τόπο κατοικίας της, της επέτρεψαν να φύγει. Την επόμενη ημέρα την κάλεσαν και την ανακοίνωσαν ότι το τεστ βγήκε θετικό.

Η σύντροφός μου ήταν ασυμπτωματική και πιθανώς δεν μετέδιδε τον ιό ή ανήκε σε μία σπάνια εκδοχή νοσούντος. Σε κάθε περίπτωση όμως για να αποφύγουμε οποιαδήποτε διασπορά του ιού παραμείναμε και οι δύο σε καραντίνα 14 ημερών. Προσωπικά υπεβλήθη σε τέσσερα τεστ τα οποία ήταν αρνητικά όπως αρνητικό ήταν και το τελευταίο που έκανε η συντροφός μου. Επιτέλους μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή.

Όλη αυτή η κατάσταση με επηρέασε πάρα πολύ, αλλά θέλω να το αφήσω πίσω και να προχωρήσω. Δεν έχω παίξει βόλεϊ για 14 ημέρες, που είναι μεγάλο διάστημα, αλλά έχω τόση εμπειρία πλέον, που αν μπορώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο την ομάδα μου θα το κάνω".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ