ΒΟΛΕΪ

Φοίνικας Σύρου: "Δεν ήταν εύκολη απόφαση το διαζύγιο με Παβλίσεβιτς"

Φοίνικας Σύρου: "Δεν ήταν εύκολη απόφαση το διαζύγιο με Παβλίσεβιτς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωσή του ο Φοίνικας Σύρου ONEX πήρε θέση για το διαζύγιο με τον Σέρβο κόουτς, Ράτκο Παβλίσεβιτς.

Η δεύτερη θητεία του Ράτκο Παβλίσεβιτς στον πάγκο του Φοίνικα Σύρου ONEX ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (24/02). Ο 55χρονος Σέρβος κόουτς και η διοίκηση της ομάδας έλυσαν τη συνεργασία τους χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο εάν το τι ακριβώς συνέβη.

Ο Φοίνικας Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία προχωρά σε διευκρινίσεις.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ράτκο Παβλίσεβιτς που αφορούν τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα, η διοίκηση του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ-ΟΝΕΧ ενημερώνει τους φιλάθλους, τους υποστηρικτές και όσους αγαπούν και παρακολουθούν την πορεία της ομάδας ότι δυστυχώς τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις δηλώσεις του κ. Παβλίσεβιτς δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα.

Τις τελευταίες μέρες η διοίκηση του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ-ΟΝΕΧ κλήθηκε να διαχειριστεί μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, την οποία επέτεινε το γεγονός ότι ο κ. Ράτκο Παβλίσεβιτς υπήρξε ένας σημαντικός συνεργάτης με μεγάλη προσφορά στην ομάδα.

Εξάλλου ο ερχομός του ως επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας ήταν επιθυμία και επιλογή και της σημερινής διοίκησης του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ-ΟΝΕΧ. Η λύση της συνεργασίας δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη, αφού εξετάστηκαν προσεκτικά όλες οι παράμετροι και πάντα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.

Η διοίκηση εργάζεται αδιάκοπα, με πίστη και επιμονή για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Οι πράξεις και οι αποφάσεις της αποδεικνύουν ότι έχει πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της και του δύσκολου ρόλου που έχει αναλάβει όχι μόνο να παραμείνει η ομάδα στην Α1 κατηγορία, αλλά και να εξακολουθήσει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις και να μας γεμίζει χαρές και συγκινήσεις. Αντανακλούν επίσης τον σεβασμό στην κοινή επιθυμία όλων όσων την υποστηρίζουν ενεργά (φορέων και χορηγών) για ενότητα και ομοψυχία ώστε να ισχύσει και στην πράξη το μία ομάδα, ένα νησί.

Γι’ αυτό καλούμε όλους όσους αγαπούν την ομάδα να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές τους ερμηνείες και επιδιώξεις και να εργαστούμε όλοι μαζί με αίσθημα συλλογικότητας προς αυτή την κατεύθυνση βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας.

Το Δ.Σ του ΤΑΑ Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ONEX"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ