ΒΟΛΕΪ

Φοίνικας Σύρου: Αλλαγή προπονητή λόγω... απόσπασης

Φοίνικας Σύρου: Αλλαγή προπονητή λόγω... απόσπασης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φοίνικας Σύρου προέβη σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας λίγες ημέρες πριν την έναρξη της VolleyLeague καθώς ο εκπαιδευτικός στο κύριο επάγγελμα, Νίκος Ζαλμάς, δεν μπόρεσε να πάρει απόσπαση στο νησί των Κυκλάδων κι αντικαταστάθηκε από τον Ράκτο Παβλίτσεβιτς.

Επιστροφή Ράτκο Παβλίτσεβιτς στον Φοίνικα Σύρου μετά από τέσσερα χρόνια! Η νησιωτική ομάδα προέβη αιφνιδίως σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας λίγες ημέρες πριν την έναρξη της VolleyLeague.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας των Κυκλάδων, Νίκος Ζαλμάς, είναι εκπαιδευτικός στο κύριο επάγγελμα και περίμενε την απόσπασή του στη Σύρο. Αυτή δεν ήλθε ποτέ και η αλλαγή προπονητή ήταν επιβεβλημένη.

Ο Νίκος Ζαλμάς θα καθίσει στον πάγκο του Φοίνικα στο ματς της πρεμιέρας με τον Παμβοχαϊκό και ύστερα θα τον αντικαταστήσει ο Σέρβος, ο οποίος αναμένεται στο νησί το Σαββατοκύριακο. Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου, αλλά τελικά θα ξεκινήσει από τη δεύτερη αγωνιστική στις 20 του μήνα. Η πρώτη αγωνιστική μετατέθηκε για τις 21 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ