ΒΟΛΕΪ

Φοίνικας: Ανοικτή η συμμετοχή του Στοΐλοβιτς στον τρίτο ημιτελικό

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η καραντίνα του Φιλίπ Στοΐλοβιτς έληξε με όλα τα τεστ του Σέρβου ακραίου για τον κορονοϊό να βγαίνουν αρνητικά και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στον τρίτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Ενισχυμένος μπορεί να παρουσιαστεί ο Φοίνικας Σύρου στον τρίτο ημιτελικό της Volley League των ανδρών απέναντι στον Ολυμπιακό. Φυσικά, αναφερόμαστε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε αυτόν ο Φιλίπ Στοΐλοβιτς.

Σήμερα (02/07) ολοκληρώθηκε η καραντίνα στην οποία είχε μπει ο Σέρβος λόγω του θετικού δείγματος κορονοϊού της γυναίκας του.

Ο Στοΐλοβιτς τις τελευταίες επτά ημέρες υποβλήθηκε τρεις φορές σε τεστ για τον κορονοϊό και όλα βγήκαν αρνητικά. Έτσι η καραντίνα του έλαβε τέλος και θεωρητικά μπορεί να βρίσκεται στην διάθεση του Γιάννη Ορφανού για το ματς του Σαββάτου.

Κάτι τέτοιο θα αποφασιστεί σύντομα με τον Σέρβο ακραίο να μπορεί να αγωνιστεί. Ο Γιάννης Ορφανός μιλώντας στην ΕΡΤ άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα: "Το να φτάσεις να παίζεις δύο τόσο δυνατά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν είναι εύκολο. Σε δύο σετ ήμασταν πολύ κοντά αλλά κάποια λάθη απειρίας θα έλεγα δε μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός έκανε μία καλύτερη εμφάνιση από εμάς. Αυτό που έγινε πριν δύο μέρες όπου καλύπταμε διαφορές, δεν το είχαμε σήμερα. Κάποια λάθη δε μας άφησαν να περάσουμε μπροστά. Το Σάββατο είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Μπορεί να έχουμε και στον Στοΐλοβιτς μαζί μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ