ΒΟΛΕΪ

Φλώρος: "Υπάρχει παρόν και μέλλον"

Φλώρος: "Υπάρχει παρόν και μέλλον"

Ο Τάκης Φλώρος μίλησε για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας των Κορασίδων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των κοριτσιών.

Για 5η συνεχόμενη φορά η Εθνική Κορασίδων θα βρεθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (1 έως 9 Απριλίου στο Άρνεμ της Ολλανδίας). Με τον όμιλο στο Ρόβινι της Κροατίας να κρύβει πολλές εκπλήξεις το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε στον τελευταίο του αγώνα να παίζει ένα ματς ‘όλα ή τίποτα’, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

"Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι γιατί ξέραμε ότι με νίκη παίρναμε την πρόκριση κι αυτό μεγάλωνε το βαθμό δυσκολίας της προσπάθειας μας. Παρόλα αυτά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις αυτού του ‘τελικού’ γιατί κι η Νορβηγία κι η Φινλανδία είχαν τις ίδιες βλέψεις", είπε περιχαρής ο Τάκης Φλώρος ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με μια ακόμη επιτυχία του γυναικείου βολεϊ και συμπλήρωσε:

"Μπράβο σε όλα τα κορίτσια για την πρόκριση αλλά και τη συνολική προσπάθεια. Μια προσπάθεια με την συγκεκριμένη φουρνιά που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια ,με αυτό το στόχο, από το διακλιμακιακό που είχε γίνει στο Κιλκίς. Είχαμε εκπονήσει ένα πλάνο, ένα πρόγραμμα που το διατηρήσαμε ως τώρα και αυτή η πρόκριση είναι μιας δικαίωση αυτής της προσπάθειας".

Συνεχίζοντας ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είπε "Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία της ομάδας, την Ομοσπονδία αλλά και το Δήμο Κόνιτσας που μας πρόσφεραν ότι ζητήσαμε και θεωρώ ότι τους το ανταποδώσαμε με αυτή την πρόκριση. Επίσης θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στις Γιάννα Βλάχου, Μαρία Καρδαμανίδου, Έυη Κυριακιδου, Χριστίνα Παρασκευαίδου, Χριστίνα Σωτηρίου, Στάσα Νικολαΐδου που προσφερθήκανε από μόνες τους και ήρθαν στην Κόνιτσα για να παίξουμε δύο φιλικά παιχνίδια βοηθώντας την ομάδα. Κι αυτή η ομάδα με την σημερινή της επιτυχία δείχνει ότι υπάρχει και παρόν και μέλλον στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ».

Γκούντας: "Αφιερωμένη στον Έλληνα προπονητή"

Από την πλευρά του ο συνεργάτης του Τάκη Φλώρου, Κώστας Γκούντας σημείωσε: «Είναι μια σημαντική επιτυχία για το ελληνικό βόλει. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια που από το 2014 συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια και σήμερα ήρθε η πρώτη δικαίωση. Μια προσπάθεια χωρίς οικονομικά οφέλη, στην οποία συμμετέχουμε για το καλό του ελληνικού βόλεϊ κι αυτή την πρόκριση την αφιερώνω από την πλευρά μου σε όλους τους Έλληνες προπονητές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ