ΒΟΛΕΪ

Φιλίποφ: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, νίκησε δίκαια"

VOLLEYLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
VOLLEYLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιούρι Φιλίποφ, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ολυμπιακού στο "Παλατάκι". Τι δήλωσαν και οι Φερνάντο Μουνιόθ, Θάνος Τερζή, Γιώργος Πετρέας και Γιώργος Στεφάνου.

Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική εμφάνιση και παρά το γεγονός ότι έχασε το πρώτο σετ, κατάφερε να επικρατήσει με 1-3 σετ και πλέον προηγείται 2-0 στις νίκες. Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιούρι Φιλίποφ, χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση των Πειραιωτών στο "Παλατάκι".

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, νίκησε δίκαια. Μας πίεσε πολύ στο σερβίς και χάσαμε τη μάχη στις άκρες. Το θέμα είναι πως τα παιδιά πιστεύουν στην ανατροπή. Πιστεύουν πως μπορούν να νικήσουν στην έδρα του Ολυμπιακού για να έρθουμε πάλι εδώ σε τέταρτο αγώνα", ανέφερε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, είπε: "Κομβικό ήταν το 2ο σετ. Χαλάσαμε την υποδοχή του Ολυμπιακού αλλά δε μπορέσαμε να πάρουμε και τους πόντους που χρειάζονταν. Ο Ολυμπιακός απέκτησε πλεονέκτημα αλλά η σειρά δεν έχει τελειώσει. Η υποδοχή μας σήμερα δεν ήταν καλή όπως και το μπλοκ - άμυνα και στους δύο τελικούς δεν πήγαμε καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι για τα δύσκολα. Θα ανασυγκροτηθούμε, θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να πάμε στην έδρα του Ολυμπιακού για να πάρουμε τη νίκη".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ, σχολίασε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση που κάναμε και το αποτέλεσμα. Μετά το πρώτο σετ που χάσαμε, η ομάδα αντέδρασε, βρήκε τον σωστό ρυθμό, ώστε να ‘γυρίσει’ το ματς, που είναι ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μας έκανε να σκεφτούμε τι δεν πήγε καλά, ώστε να το βελτιώσουμε και να παρουσιαστούμε στους τελικούς καλύτεροι".

Ο Γιώργος Πετρέας δήλωσε: "Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς, κάναμε άλλο ένα βήμα για το μεγάλο στόχο μας, δεν έχει τελειώσει, όμως, κάτι. Πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί, να δούμε τα λάθη μας και να εμφανιστούμε την Πέμπτη όπως πρέπει για να πάρουμε το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδό μας".

Τέλος, ο λίμπερο του Ολυμπιακού, Γιώργος Στεφάνου, τόνισε: "Aργήσαμε να μπούμε στον αγώνα αλλά βρήκαμε ρυθμό. Κάναμε το δεύτερο βήμα. Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Ανταπεξήλθαμε και προσαρμοστήκαμε μετά τις αλλαγές που έγιναν. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου Αλεξίεφ και Κουμεντάκη που τα έδωσαν όλα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ