ΒΟΛΕΪ

Έβαλαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής ομάδες Κορασίδων

Έβαλαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής ομάδες Κορασίδων

Επίθεση κατά του Ηρακλή Κηφισιάς εξαπέλυσαν τόσο ο Άρης όσο και η Ελπίδα Αμπελοκήπων καταγγέλλοντας ότι η ομάδα των Βορείων Προαστίων έβαλε τις ομάδες Κορασίδων τους να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Από σήμερα (23/6) και μέχρι την Κυριακή (25/6) διεξάγεται στο Ζηρίνειο το Φάιναλ 4 του Πανελλήνιο πρωταθλήματος Κορασίδων. Σε αυτό συμμετέχουν ο διοργανωτής Ηρακλής Κηφισιάς, ο Άρης, η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ο ΣΦΑΜ Φοίβος.

Τα πράγματα όμως δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού ο Άρης και η Ελπίδα Αμπελοκήπων με ανακοίνωσή τους επιτέθηκαν εις βάρος της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν το ξενοδοχείο το οποίο επιλέχθηκε για να φιλοξενηθούν οι ομάδες τους απευθυνόταν σε ζευγαράκια και δεν πληρούσε ούτε τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής. Οι άνθρωποι των δύο ομάδων όπως ήταν φυσιολογικό πήραν αμέσως τις αθλήτριες τους από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και τις μετέφεραν αλλού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: "Με μεγάλη μας απογοήτευση και αγανάκτηση θα θέλαμε να κατακρίνουμε την καθόλου φιλική και κυρίως προσβλητική φιλοξενία του σωματείου του Ηρακλή Κηφισιάς προς τις ομάδες μας, ΑΣ AΡΗ Θεσσαλονίκης και ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων.

Το ξενοδοχείο που φιλοξενούνται οι ομάδες είναι ένα ξενοδοχείο μιας "άλλης χροιάς" και τα παιδιά μας από την πρώτη στιγμή είναι σοκαρισμένα και απογοητευμένα για την έλλειψη σεβασμού προς την ηλικία τους. Παράλληλα, είναι ένα ξενοδοχείο που η καθαριότητα είναι μηδαμινή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ύπνος ΟΛΩΝ των αθλητριών να είναι κάκιστος.

Δυστυχώς, το σωματείο του Ηρακλή Κηφισιάς στο "βωμό" του να πάρει τη διοργάνωση για να αυξήσει τις πιθανότητες του στην κατάκτηση του τίτλου, "έχασε" ήδη τον τίτλο της αξιοπρέπειας, τιμιότητας και ευγενούς άμιλλας, ιδανικά που μας πρεσβεύουν ως σωματεία όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε την έλλειψη ενδιαφέροντος(παρά τις προσπάθειες μας) για να βρεθεί μια λύση τόσο από την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς όσο και από την ΕΟΠΕ. Και όπως λέει ο Διονύσης Σαβόπουλος, "Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα"

*Τα σωματεία*

ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ"

Photo credits: Volleynews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ