ΒΟΛΕΪ

Επιστολή αποχώρησης του Εθνικού Πειραιά από τη Volley League

Επιστολή αποχώρησης του Εθνικού Πειραιά από τη Volley League

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Volley League ο Εθνικός Πειραιά, όπως γνωστοποίησε την προηγούμενη Τετάρτη στην ΕΣΑΠ.

Ο Εθνικός Πειραιά αποχωρεί και επίσημα από την κατηγορία της Volley League. Με επιστολή που έστειλε η διοίκηση του Ερασιτέχνη, με ημερομηνία 11 Ιουλίου που υπογράφει η πρόεδρος του Εθνικού ΟΦΠΦ Ιωαννίδου Δώρα, δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 και πλέον το θέμα θα απασχολήσει τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ την προσεχή Τρίτη.

Η επιστολή του Εθνικού Πειραιώς στην ΕΣΑΠ

"Σας γνωρίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Εθνικού στις 4 Ιουλίου 2018 αποφάσισε τη διάλυση του ΤΑΑ Εθνικός ΟΦΠΦ και τη μη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα Volley League 2018-19. Εξουσιοδοτούμε το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ για κάθε περαιτέρω σχετική απόφαση και πρωτοβουλία.

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. Πετοσφαίρισης Εθνικού Σπύρος Κουτούβαλης με ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Μετά και την οριστική απόφαση του Εθνικού ΟΦΠΦ να μην πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Volley League, ως νέος εκπρόσωπος πετοσφαίρισης του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Εθνικού, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια, εγώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλου του Εθνικού, τον βασικό συντελεστή της παραμονής της ομάδας μας στην Volley League που αποτελεί τεράστια επιτυχία, έναν εξαιρετικό επαγγελματία, άνθρωπο και χαρακτήρα, τον προπονητή Σάκη Ψάρρα και τον αδελφό του, βοηθό προπονητή Αργύρη Ψάρρα, για την υπομονή που έδειξαν και την πίστη που είχαν μέχρι τώρα, ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να καταφέρει έστω και στις καθυστερήσεις να κατέβει στην Volley League. Ίσως ήταν και οι μοναδικοί που το πίστευαν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Θα ήταν παράλειψη του Εθνικού και δική μου να μην ευχαριστήσω από καρδιάς και το τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας που αποτελείται από: τον team manager Δημήτρη Χριστόπουλο, την στατιστικολόγο Γεωργία Αρβανίτη, τον φροντιστή Νίκο Μοεφωνιό, τον γυμναστή Θωμά Ζάττα, τον φυσιοθεραπευτή Χάρη Χατζηγρηγορίου, οι οποίοι είναι και προσωπικοί μου φίλοι.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και μακάρι στο μέλλον να ξανά συνεργαστούμε. Είναι πολύ σημαντικό για τον Εθνικό και για μένα προσωπικά να συνεργάζομαι με τόσο θετικούς ανθρώπους όσο είναι οι παραπάνω συντελεστές της περσινής επιτυχίας της ομάδας μας".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ