ΒΟΛΕΪ

Επέστρεψε στην Κηφισιά ο Παπαγγελόπουλος

Επέστρεψε στην Κηφισιά ο Παπαγγελόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παπαγγελόπουλος μετά το διαζύγιο του με τον ΠΑΟΚ αποφάσισε να επιστρέψει για τρίτη φορά στην καριέρα του στην Κηφισιά.

Το ΤΑΑ ΑΟΠ Κηφισιάς ανακοίνωσε την επιστροφή του Νίκου Παπαγγελόπουλου στο ρόστερ της ομάδας. Ο Παπαγγελόπουλος από το καλοκαίρι μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Ο Παπαγγελόπουλος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Κηφισιάς κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας. Ο Παπαγγελόπουλος έφτασε για πρώτη φορά στην Κηφισιά το 2009 και έμεινε για δύο χρόνια. Μετά τη σεζόν 2011-12 που πήγε στον Φοίνικα Σύρου επέστρεψε στην Κηφισιά και αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2017 οπότε και πήγε στον ΠΑΟΚ. Στους πρωταθλητές έμεινε μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2017.

"Αισθάνομαι ότι γύρισα σπίτι μου"

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Νικόλα Παπαγγελόπουλο.

Ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κηφισιάς, δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή του στην ομάδα: « Η απόφασή μου να επιστρέψω στην Κηφισιά βασίστηκε στο τι μου έχει προσφέρει η ομάδα τα 7 χρόνια που έχω αγωνιστεί σε αυτή. Αισθάνομαι ότι γύρισα στο σπίτι μου. Οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές και το επιτελείο με κάνουν να αισθάνομαι άνετα. Απολαμβάνω να είμαι σε μία ομάδα όπως η Κηφισιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου».

Ο κεντρικός του ΑΟΠ Κηφισιάς στη κατέληξε λέγοντας: « Θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου αλλά και να βοηθηθώ από αυτούς, έτσι ώστε να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον δεύτερο γύρο, ο οποίος είναι δύσκολος για εμάς. Θεωρώ ότι είναι στο χέρι μου και στο χέρι τον συμπαικτών μου να προσαρμοστώ άμεσα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιστρέψει η Κηφισιά εκεί που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια και να δικαιώσω τα άτομα που με επέλεξαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ