ΒΟΛΕΪ

Επανεξελέγη στο Δ.Σ. της CEV ο Μαυρομάτης

Επανεξελέγη στο Δ.Σ. της CEV ο Μαυρομάτης
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Αχιλλέας Μαυρομάτης εκλέχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της CEV στην σχετική ψηφοφορία. Νέος πρόεδρος ο Μπόρισιτς.

Νέο πρόεδρο και ολοκαίνουριο Δ.Σ. έχει από σήμερα (17/10) η ευρωπαϊκή ομοσπονδία του βόλεϊ. Το σημαντικό όμως είναι ότι η Ελλάδα θα έχει τη δική της εκπροσώπηση δια του προέδρου της Ομοσπονδίας, Αχιλλέα Μαυρομάτης.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ο οποίος θα διατελέσει για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία μέλος του ΔΣ της CEV, τόνισε: «Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου και η τιμή αυτά αντανακλά σε όλο το ελληνικό βόλεϊ και τις προσπάθειες που κάνουμε για το άθλημα».

Οι διεργασίες στην Σόφια, όπου πραγματοποιείται η γενική συνέλευση της CEV, συνεχίζονται καθώς ακολουθεί η εκλογή των αντιπροσώπων του ευρωπαϊκού βόλεϊ στην FIVB και οι εκλογές για την στελέχωση των διαφόρων επιτροπών της CEV.

Επανεξελέγη στο Δ.Σ. της CEV ο Μαυρομάτης

* Ο 9ος πρόεδρος στην ιστορία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έγινε, ο Αλεξάντερ Μπόρισιτς.

Νέος πρόεδρος ο Αλεξάντερ Μπόρισιτς

Ο Αλεξάντερ Μπόρισιτς είναι από σήμερα το πρωί ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βόλεϊ.

Ο πρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας επικράτησε του (μέχρι σήμερα προέδρου της CEV) Αντρέ Μέγιερ στις εκλογές που διεξήχθησαν στην Σόφια, καθώς πήρε 31 ψήφους έναντι 21 του αντιπάλου του (βρέθηκαν 2 άκυρα, 1 λευκό).

Ο Αλεξάντερ Μπόρισιτς είναι ο 9ος πρόεδρος στην ιστορία της CEV ενώ αναλυτικά η λίστα όλων όσων διετέλεσαν πρόεδροι στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έιναι η εξής:

1973-78: Τζιανκάρλο Τζιανότσι (Ιταλία)

1978-79: Βαχίτ Τσολάκογλου (Τουρκία)

1979-83: Ζώρζ Μπουντρύ (Γαλλία)

1983-87: Ντούσαν Πριελόζνυ (Τσεχοσλοβακία)

1987-93: Πήτ ντε Μπρούϊν (Ολλανδία)

1993-95: Μιχάλης Μαστρανδρέας (Ελλάς)

1995-01: Ρόλφ Αντρέζεν (Γερμανία)

2001-15: Αντρέ Μέγερ (Λουξεμβούργο)

2015- : Αλεξάνταρ Μπόριτσιτς (Σερβία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ