ΕΟΠΕ για απόφαση ΣτΕ: "Είμαστε σίγουροι ότι θα πρυτανεύσει η λογική"

ΕΟΠΕ για απόφαση ΣτΕ: "Είμαστε σίγουροι ότι θα πρυτανεύσει η λογική"

Την αντίθεσή της στην απόφαση του ΣτΕ για κατάργηση των προνομίων των αθλητών εξέφρασε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, εκφράζοντας την πεποίθηση περί διόρθωσης της αδικίας.

Την αντίθεσή της στην απόφαση του ΣτΕ για κατάργηση των προνομίων των αθλητών αναφορικά με την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση περί διόρθωσης της αδικίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Ε.Ο.ΠΕ, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που καταργεί τα προνόμια των διακριθέντων αθλητών σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ, θεωρεί ότι οι νέοι και νέες, μαθηματικά θα οδηγηθούν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους με όλες τις συνέπειες. Είμαστε σίγουροι, ότι έστω και την τελευταία στιγμή, θα πρυτανεύσει η κοινή λογική και η Πολιτεία θα διορθώσει με νομοθετική ρύθμιση την αδικία που γίνεται εις βάρος της αθλητικής μας νεολαίας".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24