ΒΟΛΕΪ

Έκανε το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ, 3-2 τον Παναθηναϊκό

VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÌÏÔÉÏÍ ÔÅÁÌ)
VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÌÏÔÉÏÍ ÔÅÁÌ) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ νίκησε για πρώτη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 3-2 σετ, κι έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά, έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι.

Σε μία αναμέτρηση-διαφήμιση του βόλεϊ, με την εξέλιξή της να είναι συγκλονιστική, ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Volley League, καθώς νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ στην PAOK Sports Arena.

Αυτή ήταν μόλις η πρώτη φετινή νίκη του Δικεφάλου επί των "πρασίνων", αφού κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου είχε γνωρίσει δύο ήττες. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς και πήραν τα δύο πρώτα σετ, έστω και στις λεπτομέρειες. Από κει και πέρα, το "τριφύλλι" κυριάρχησε σε σέρβις και μπλοκ, με αποτέλεσμα να κατακτήσει πολύ εύκολα το 3ο και το 4ο σετ και να οδηγήσει τον αγώνα στο τάι μπρέικ.

Εκεί ήταν που αφυπνίστηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και βελτιώνοντας την υποδοχή τους, αλλά και την αποτελεσματικότητά τους στην επίθεση, κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στους 15 πόντους και να κάνουν το πρώτο βήμα για τους τελικούς.

Το LIVE της αναμέτρησης

Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τη Μεγάλη Πέμπτη (13/04, 21:00), ξανά στην PAOK Sports Arena. Θυμίζουμε πως στους τελικούς προκρίνεται η ομάδα που θα πετύχει τρεις νίκες.

Τα σετ: 25-22, 29-27, 18-25, 17-25, 15-13

ΠΑΟΚ (Ελγκέτα): Πέτκοβιτς 2, Σακόγλου 11, Ανδρεάδης 7, Σμαραγδής 7, Σαφράνοβιτς 12, Ντάντε 18, Γκαράς (λ - 62%) / Τερζής 1, Σωτηρίου 3, Παπαδόπουλος, Τακουρίδης 3, Παντακίδης 1, Κωνσταντινίδης (λ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης 1, Μεργκαρέχο 12, Τσίροβιτς 16, Γκονσάλες 28, Ρανγκέλ 6, Πανταλέων 12, Δαρίδης (λ - 61%) / Μπέλλος, Δημητριάδης, Ρεζκ, Χαραλαμπίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ