ΒΟΛΕΪ

Δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων και 4.000 ευρώ πρόστιμο στον Ολυμπιακό

VOLLEY LEAGUE / 5ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
VOLLEY LEAGUE / 5ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με 4.000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια στον 5ο τελικό της Α1 βόλεϊ ανδρών με τον ΠΑΟΚ.

Με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και με 4000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για τα εκτενή επεισόδια μετά το τέλος του πέμπτου τελικού με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" του Ρέντη.

Θυμίζουμε ότι μετά τον τελευταίο πόντο του "Δικεφάλου του Βορρά" που σφράγισε και το τρόπαιο, έπεσαν πολλά αντικείμενα προς τους παίκτες και το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ, μπουκάλια, κροτίδες και καρέκλες. Μάλιστα, άνθρωποι της εισαγγελίας πήγαν στο γήπεδο για αυτοψία και καταγραφή των υλικών ζημιών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την απόφαση του για την εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στον πέμπτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στις 7 Μαΐου 2017.

Η απόφαση:

Επιβάλλεται στο εγκαλούμενο ΤΑΑ Ολυμπιακός ΣΦΠ για τα επεισόδια στον τελικό στο κλειστό του Ρέντη στις 7.5.2017, η ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες και κατά συγχώνευση των ανωτέρω χρηματικών ποινών το χρηματικό πρόστιμο των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4.000) ευρώ (αναλογική εφαρμογή άρθρου 13 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ