ΒΟΛΕΪ

Διπλή ενίσχυση για Ηρακλή Χαλκίδας

VOLLEY LEAGUE / ΚΥΖΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
VOLLEY LEAGUE / ΚΥΖΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηρακλής Χαλκίδας προχώρησε στην απόκτηση ενός διαγώνιου και ενός πασαδόρου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Volleyleague.

Διπλή μετεγγραφική ενίσχυση για τον Ηρακλή Χαλκίδας ενόψει της νέας σεζόν, αφού προχώρησε στην απόκτηση ενός πασαδόρου και ενός διαγώνιου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Volleyleague.

Η ομάδα της Χαλκίδας πήρε τον 29χρονο διεθνή Δανό διαγώνιο, Στιν Λίνκο Σόρενσεν, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην Κύπρο, ενώ πήρε και τον πασαδόρο, Νίκο Κρέτση, ο οποίος τις δύο τελευταίες χρονιές ήταν παίκτης της Κυζίκου Νέας Περάμου (2016-17) και της ΑΕΚ (2017-18).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σόρενσεν:

"Το Τ.Α.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον 29χρονο διεθνή Δανό Steen Lynco Sorensen(1,98) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο Steen Sorensen αγωνίζεται στη θέση του διαγωνίου και τις δύο τελευταίες χρονιές ήταν παίκτης της Βελγικής VC Axis Guibertin (2016-17) και της Ανόρθωσης Κύπρου (2017-18).

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ καλωσορίζει τον SteenSorensen στη Χαλκίδα!".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κρέτση:

"Το Τ.Α.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Νίκο Κρέτση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο Νίκος Κρέτσης αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και τις δύο τελευταίες χρονιές ήταν παίκτης της Κυζίκου Νέας Περάμου (2016-17) και της ΑΕΚ (2017-18).

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ καλωσορίζει το Νίκο Κρέτση στη Χαλκίδα!".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ