ΒΟΛΕΪ

Δεν βρέθηκε λύση για τους ξένους στη Volleyleague

Δεν βρέθηκε λύση για τους ξένους στη Volleyleague
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους της ΕΣΑΠ, της ΕΟΠΕ και του ΠΑΣΑΠ με βασικό θέμα συζήτησης τον αριθμό των ξένων στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (04/10) συνάντηση ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και τους εκπροσώπους της ΕΣΑΠ, της ΕΟΠΕ και του ΠΑΣΑΠ με βασικό θέμα συζήτησης τον αριθμό των ξένων στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Για την ακρίβεια την ΕΟΠΕ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της, Γιώργος Καραμπέτσος, ο τιμ μάνατζερ των Εθνικών ομάδων, Μάριος Γκιούρδας, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατώρος και ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Βασίλης Μηνούδης.

Η συζήτηση διήρκεσε για περίπου 2,5 ώρες με τις εμπλοκόμενες πλευρές να προσπαθούν να βρουν λύση για το αριθμό των ξένων στο πρωτάθλημα. Τελικά, αυτό δεν κατέστη δυνατό με τις με όσους κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων να μην μπορούν να συμφωνήσουν σε μία κοινά αποδεκτή λύση.

Βέβαια, το συγκεκριμένο θέμα δεν ξεκίνησε τώρα. Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη πρόταση από την πλευρά της ΕΣΑΠ υπήρξε αρχικά πρόταση για επτά κοινοτικούς και τέσσερις ξένους και έπειτα από παρέμβαση της πλευράς του Γιώργου Καραμπέτσου η αντιπρόταση που έγινε ήταν πέντε κοινοτικοί και τέσσερις ξένοι. Όλα τα παραπάνω βρίσκουν αντίθετο τον ΠΑΣΑΠ ο οποίος επιμένει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να αγωνιστούν οι ομάδες με τέσσερις μη Έλληνες χωρίς διαχωρισμό σε ξένους και κοινοτικούς.

Έτσι, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει νέα συνάντηση μπας και βρεθεί φως στο τούνελ. Όλα αυτά λίγες εβδομάδες πριν το πρώτο σερβίς στη χρονιά. Άλλωστε, είναι δεδομένη η επιθυμία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη να βρεθεί λύση στο θέμα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ