ΒΟΛΕΪ

Δεν τα κατάφερε

Δεν τα κατάφερε
INTIME SPORTS

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο βόλεϊ των ανδρών δεν άντεξε και ηττήθηκε με 3-0 από τη Σλοβακία στου Ρέντη και αποκλείστηκε από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των ανδρών. Οι διεθνείς δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν προβλήματα στην υποδοχή των Σλοβάκων, έκαναν πολλά λάθη από τη θέση του σερβις και αυτά οδήγησαν στην ήττα από τη Σλοβακία με 3-0.

Η Ελλάδα πριν από την αναμέτρηση ήθελε νίκη με 3-0 ή 3-1 για να περάσει είτε απευθείας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού είτε για να διεκδικήσει την πρόκρισή μέσα από τα μπαράζ.

Τελικά τίποτα από τα δύο δεν έγινε αφού οι τυπικά γηπεδούχοι Σλοβάκοι ήταν καλύτεροι στα σημεία από την Εθνική. Σε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστες άμυνες, οι παίκτες του Δρίκου προσπάθησαν να πιέσουν από τη θέση του σερβις αλλά δεν τα κατάφεραν αφού τα περισσότερα από αυτά κατέληγαν είτε άουτ είτε στο φιλέ.

Οι Σλοβάκοι έπαιρναν εύκολους πόντους από εκεί και έχοντας εξαιρετικά ποσοστά στην επίθεση κατάφερναν να είναι πάντοτε μπροστά στα κρίσιμα σημεία.

Σλοβακία - Ελλάδα 3-0
Τα σετ:
25-22, 25-21, 25-23

Περισσότερα σε λίγο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ