Δεν κατεβαίνει ο Ηρακλής Χαλκίδας στη Volleyleague

Δεν κατεβαίνει ο Ηρακλής Χαλκίδας στη Volleyleague την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και πλέον έχουν απομείνει δέκα ομάδες στη μεγάλη κατηγορία.

Δεν κατεβαίνει ο Ηρακλής Χαλκίδας στη Volleyleague την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και πλέον έχουν απομείνει δέκα ομάδες στη μεγάλη κατηγορία. Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα για έκτακτο Δ.Σ. και αναμένεται να ζητήσει επανάληψη της κλήρωσης για να μην έχουν δυο ομάδες ρεπό σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο και να βγει νέο πρόγραμμα 18 αγωνιστικών.

Ο φάκελος που κατέθεσε ο Ηρακλής Χαλκίδας στη σημερινή (12/10) προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν είχε μόνο ελλείψεις αλλά ουσιαστικά ήταν άδειος από τα βασικά δικαιολογητικά αδειοδότησης του ΤΑΑ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Καρκαλής, είπε πως κάνει ενέργειες για να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες, αλλά επιφυλάχθηκε για το εάν θα μπορέσει τελικά να προλάβει τις προθεσμίες έναρξης του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής Χαλκίδας αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση για το θέμα. Όλα συνηγορούν πως η ανακοίνωση θα επισημοποιεί την αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Μετά την αποχώρηση η διοργανώτρια του πρωταθλήματος ΕΣΑΠ θα πρέπει να ασχοληθεί με δύο βασικά θέματα. Το πρώτο να τροποποιήσει την προκήρυξη και να ανακοινώσει εάν θα υποβιβαστούν ένας ή δύο ομάδες στο τέλος της σεζόν 2018-19 και το δεύτερο να μεριμνήσει με τους αθλητές που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δες πόση καφρίλα κρύβεται μέσα στο μυαλό των Ελλήνων οπαδών

Περάσαμε από ακτινογραφία τους εγκεφάλους Ολυμπιακών, Αεκτζήδων, Παναθηναϊκών και Παοκτσήδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ