ΒΟΛΕΪ

Δεν κατεβαίνει ο Ηρακλής Χαλκίδας στη Volleyleague

Δεν κατεβαίνει ο Ηρακλής Χαλκίδας στη Volleyleague

Δεν κατεβαίνει ο Ηρακλής Χαλκίδας στη Volleyleague την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και πλέον έχουν απομείνει δέκα ομάδες στη μεγάλη κατηγορία.

Δεν κατεβαίνει ο Ηρακλής Χαλκίδας στη Volleyleague την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και πλέον έχουν απομείνει δέκα ομάδες στη μεγάλη κατηγορία. Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα για έκτακτο Δ.Σ. και αναμένεται να ζητήσει επανάληψη της κλήρωσης για να μην έχουν δυο ομάδες ρεπό σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο και να βγει νέο πρόγραμμα 18 αγωνιστικών.

Ο φάκελος που κατέθεσε ο Ηρακλής Χαλκίδας στη σημερινή (12/10) προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν είχε μόνο ελλείψεις αλλά ουσιαστικά ήταν άδειος από τα βασικά δικαιολογητικά αδειοδότησης του ΤΑΑ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Καρκαλής, είπε πως κάνει ενέργειες για να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες, αλλά επιφυλάχθηκε για το εάν θα μπορέσει τελικά να προλάβει τις προθεσμίες έναρξης του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής Χαλκίδας αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση για το θέμα. Όλα συνηγορούν πως η ανακοίνωση θα επισημοποιεί την αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Μετά την αποχώρηση η διοργανώτρια του πρωταθλήματος ΕΣΑΠ θα πρέπει να ασχοληθεί με δύο βασικά θέματα. Το πρώτο να τροποποιήσει την προκήρυξη και να ανακοινώσει εάν θα υποβιβαστούν ένας ή δύο ομάδες στο τέλος της σεζόν 2018-19 και το δεύτερο να μεριμνήσει με τους αθλητές που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ