ΒΟΛΕΪ

CEV Cup: Κόντρα στην πανίσχυρη Μόντενα ο Ολυμπιακός

VOLLEY LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στον πρώτο γύρο του CEV Cup απέναντι στην πανίσχυρη Μόντενα, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ουκρανική, Μπάρκομ. Ολυμπιακός - Πορφύρας στις γυναίκες.

Στο γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο Λουξεμβούργο έγινε την Τετάρτη 26 Ιουνίου η κλήρωση των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό στην κλήρωση του CEV Cup.

Ο Μουνιόθ και οι παίκτες του για μία ακόμα φορά θα βρουν απέναντι τους μία ιταλική ομάδα και μάλιστα την ισχυρή Μόντενα. Η ιταλική ομάδα με μπάτζετ περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ έχει στο ρόστερ της παίκτες όπως ο Ματ Άντερσον και ο Ιβάν Ζαΐτσεβ. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Ουκρανική Μπάρκομ Καζάνι Λβιβ που σίγουρα είναι στα μέτρα του.

Στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Μόντενα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Ουκρανία. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο δικέφαλος του Βορρά θα παίξει σίγουρα χωρίς τον Φιλίποφ στη Ουκρανία αφού έχει θέμα με το διαβατήριο του.

Στις γυναίκες και το Challenge Cup θα έχουμε ελληνικό εμφύλιο αφού ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πορφύρα. Tο πρώτο παιχνίδι θα γίνει 5-7 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός στο "Μελίνα Μερκούρη" στις 19-21 του ίδιου μήνα. Αντίθετα, ο ΑΟ Θήρας θα παίξει στο Κόσοβο με την Ντρίτα Γκζίλαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ