ΒΟΛΕΪ

Αύριο (10/9) η κλήρωση της VolleyLeague

Αύριο (10/9) η κλήρωση της VolleyLeague
MOTIONTEAM

Η κλήρωση του προγράμματος του πρωταθλήματος τηςVolleyLeague 2018-19 θα πραγματοποιηθεί αύριο, 10 Σεπτεμβρίου στις 19:30.

Η κλήρωση του προγράμματος του πρωταθλήματος τηςVolleyLeague 2018-19 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείοCoralHotel(19:30).

Εχουν προσκληθεί να παραβρεθούν ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο γγΑ, Ιούλιος Συναδινός, εκπρόσωποι των ομάδων της Volley League, αθλητές, διαιτητές και θα τιμηθούν οι κορυφαίοι της σεζόν 2017-18 έτσι όπως αναδείχτηκαν από την ψηφοφορία των προπονητών όλων των ομάδων.

Θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις για τις καινοτομίες που θα έχει το νέο πρωτάθλημα με την καθιέρωση νέων τεχνολογιών με βάση τα διεθνή πρότυπα που θα ενισχύσουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου, η ΕΣΑΠ θα φιλοξενήσει και θα διοργανώσει τις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου τηςVLA(Ευρωπαϊκής Ένωσης Λιγκών).

Στην Αθήνα θα παραβρεθούν οι πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των ιδρυτικών Λιγκών τηςVLA(Πολωνία, Βέλγιο, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία) οι οποίοι θα τιμήσουν και με την παρουσία τους την κλήρωσης τηςVolleyLeague 2018-19.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ