ΒΟΛΕΪ

Αρσενιάδης: "Ο Ολυμπιακός το φαβορί, αλλά..."

Αρσενιάδης: "Ο Ολυμπιακός το φαβορί, αλλά..."

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν και εκείνος της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης μίλησαν για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών.

Ο Ολυμπιακός κι η Κηφισιά συνθέτουν το ζευγάρι του τελικού (19/3, 18.00) με τον προπονητή των ερυθρόλευκων Σλόμπονταν Μπόσκαν να αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί, τονίζοντας όμως ότι ο τελικός είναι πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, αφού στάθηκε στην ανωτερότητα των ερυθρόλευκων συμπλήρωσε ότι η ομάδα του θα μπει στο γήπεδο για να διεκδικήσει τις πιθανότητες του.

"Ο τελικός είναι… τελικός και δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Ελπίζω να έχουμε την ίδια προσέγγιση που είχαμε και σήμερα με τον ΠΑΟΚ γιατί η Κηφισιά έχει έμπειρους παίκτες που ξέρουν πώς να παίζουν σε τέτοιους αγώνες και είναι ένα μόνο παιχνίδι που κρίνει έναν τίτλο, όποτε είναι κάτι το διαφορετικό. Σίγουρα είμαστε το φαβορί, είμαστε οι πρωτοπόροι, τους έχουμε κερδίσει φέτος σε όλα τα ματς, αλλά είναι ένα ανοικτό παιχνίδι και θέλει προσοχή", σχολίασε αρχικά ο κ. Μπόσκαν.

Αναφερόμενος στην κούραση που μπορεί να έχουν οι παίκτες του είπε: "Σίγουρα έχουμε περισσότερη κούραση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό και πρέπει να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε", ολοκλήρωσε λέγοντας για την Κηφισιά: "Θα αναλύσουμε λίγο πιο προσεκτικά το παιχνίδι τους, αλλά είναι ένα έμπειρο σύνολο και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν ένα καλό παιχνίδι και στον τελικό".

Από την πλευρά του ο Κώστας Αρσενιάδης τόνισε αρχικά: "Η λογική λέει ότι δεν θα έπρεπε καν να είμαστε εδώ, αλλά εμείς πάμε κόντρα στην λογική. Δεν ξέρω αν θα είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα απ’ ότι στους δύο προηγούμενους τελικούς. Αν είμαστε ικανοί όμως να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, είμαστε ικανοί να πάρουμε και το πρωτάθλημα, γιατί αν μπορείς να το κάνεις μια φορά, μπορείς να το ξανακάνεις.

Ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό έδειξε τα δόντια, έμοιαζε αχτύπητος πραγματικά, αλλά θα μας επιτρέψουν να έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Τα παιδιά σήμερα έδωσαν την ψυχή τους και το ίδιο θα κάνουν και στον τελικό".

Στην ερώτηση αν υπάρχει κάποιο στοιχείο του Ολυμπιακού που να τον προβληματίζει περισσότερο απάντησε : "Φυσικά και δεν είναι ένα αλλά πολλά… Καταρχήν είναι πολύ δυνατός πάνω στο φιλέ κι αυτό ήταν ένα κρίσιμο σημείο στον δικό του ημιτελικό. Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα, αν και στον αθλητισμό είναι δύσκολο να ανατρέχεις τόσο μεγάλες διαφορές"

Τέλος παραδέχθηκε ότι: "Πάντα είναι πιο καλές οι πιθανότητες να κερδίσεις σε ένα παιχνίδι μια ομάδα που είναι καλύτερη από εσένα, παρά σε 10. Το θέμα είναι να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι και αν μπορέσουμε να χαλάσουμε το δικό τους. Πολλοί ίσως αισθάνονται ότι ο Ολυμπιακός είναι από σήμερα Κυπελλούχος, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τα πάντα. Ξεκίνησε μια χρονιά με όχι και τους καλύτερους οιωνούς, αλλά τη… γυρίσαμε σε μια εκπληκτική χρονιά και αξίζει σ’ αυτά τα παιδιά να διεκδικήσουν το όνειρο και τους αξίζει γιατί το πέτυχαν με το σπαθί τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ