ΒΟΛΕΪ

Αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός να παίξει στην Ευρώπη

Αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός να παίξει στην Ευρώπη

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αρνήθηκε τη συμμετοχή της στο Challenge Cup αφού υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για τους πράσινους.

Ένα από τα πράγματα που χαρακτήριζαν παλαιότερες διοικήσεις του Παναθηναϊκού ήταν η απερισκεψία στις αποφάσεις. Αυτό, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, φαίνεται ότι δεν υπάρχει στη διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί η άρνηση των πράσινων να αγωνιστούν στο Challenge Cup.

Σίγουρα, η ομάδα που δημιουργείται θα μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, όμως για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού προέχουν άλλα. Ποια είναι αυτά; Ο διακανονισμός και η αποπληρωμή των χρεών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός χρωστά περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει θέσει ως προτεραιότητα να μπορέσουν οι πράσινοι να απαλλαγούν από το συγκεκριμένο βραχνά. Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό μόνο για τα διακανονισμένα χρέη ο Παναθηναϊκός καλείται να πληρώνει το μπάτζετ δύο ή και τριών τμημάτων σε δόσεις!

Έτσι, μπορεί η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να έμοιαζε ελκυστική περίπτωση, αλλά οι πράσινοι δεν έπεσαν στην παγίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ