ΒΟΛΕΪ

Αποχωρεί και η Καββαδία από τον Παναθηναϊκό

Αποχωρεί και η Καββαδία από τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Αγγελική Καββαδία αποχώρησε και εκείνη μετά από πέντε χρόνια παρουσία στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού. Ακολουθούν και άλλες.

Ήταν η παλιότερη αθλήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού αφού τα τελευταία πέντε χρόνια φορούσε την πράσινη φανέλα. Η Αγγελική Καββαδία μετά τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη δεν θα συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα.

Η αβεβαιότητα που επικρατεί σε συνδυασμό με τα "στενά" οικονομικά δεδομένα οδήγησαν την 23χρονη κεντρική στην απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

Στη σχετική ανάρτηση που έκανε στο Facebook ανέφερε: "Μετά από 5 χρόνια παρουσίας μου σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, ήρθε ο καιρός για ένα προσωρινό αποχαιρετισμό. Στο διάστημα αυτό έζησα απίστευτες στιγμές και πολλά έντονα συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι πάντα εκεί και να μας εμψυχώνει. Στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί.

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την ενέργεια που μας έδιναν κάθε αγώνα καθώς και την στήριξη που είχαμε από αυτούς. Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ με το τριφύλλι και πίστεψε σε έμενα.

Ειδικά στους δύο ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να έρθω στην ομάδα, τον Σπύρο Χουντουμάδη και τον Τάκη Μαλακατέ. Ένα "ευχαριστώ" θέλω να πω και σε όλες τις συμπαίκτριες μου που παίξαμε μαζί αυτά τα πέντε χρόνια. Ελπίζω να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον".

Το δρόμο της Καββαδία αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες από την περσινή ομάδα με την μοναδική που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει να είναι η Χρυσομμάλη. Ερωτηματικό υπάρχει και για κάποιες άλλες με όλα να ξεκαθαρίζουν τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ