ΒΟΛΕΪ

Αποθεωτική υποδοχή στον ΠΑΟΚ για το κύπελλο στο βόλεϊ

Αποθεωτική υποδοχή στον ΠΑΟΚ για το κύπελλο στο βόλεϊ
EUROKINISSI

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν τους θριαμβευτές του final-4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ στο αεροδρόμιο "Μακεδονία". Παντακίδης: "Αφιερωμένο στον Νάσο" (vids)

Λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα της Κυριακής (22/4) αφίχθη στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που πρόσφερε μεγάλη περηφάνεια στους οπαδούς της το προηγούμενο διήμερο κατακτώντας την πρώτη θέση στο final-4 του Κυπέλλου στη Ρόδο.

Την υποδέχθηκαν αρκετοί φίλοι της ομάδας, που αποθέωσαν τους παίκτες και τον Ντανιέλ Ρίτσι. Κατά την άφιξη, έκανε δηλώσεις ο αρχηγός Γιάννης Παντακίδης, που τόνισε: "Ήταν μία μεγάλη επιτυχία, πήραμε ένα ακόμα Κύπελλο. Είναι μεγάλη χαρά και θα μας ανεβάσει την ψυχολογία για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν φαβορί στα final-4. Ορισμένοι έχρισαν φαβορί τον Ολυμπιακό, κακώς κατά τη γνώμη μου, όπως και αποδείχθηκε".

"Πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι στα playoff, αύριο θα κάνουμε προπόνηση και την Τετάρτη θα πάμε στον αγώνα! Το Κύπελλο είναι αφιερωμένο στο Νάσο (σ.σ. τον αδικοχαμένο Κύπριο οπαδό του ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι είναι αφιερωμένο σε όλο το λαό του ΠΑΟΚ".





Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ