ΒΟΛΕΪ

Απίστευτη "κλοπή" σε αγώνα βόλεϊ (VIDEO)

Απίστευτη "κλοπή" σε αγώνα βόλεϊ (VIDEO)

Ο Φιλίπ Ντεσποτόφσκι της ΠΓΔΜ τράβηξε το φιλέ στον αγώνα με την Ουγγαρία, κανένας εκ των διαιτητών δεν τον είδε και αντίπαλος χρεώθηκε με παράβαση.

Ο Αλίν Ματέιζερ και ο Τόνι Ίβκοβιτς ήταν οι διαιτητές της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΠΓΔΜ και την Ουγγαρία την περασμένη Τετάρτη (15/8). Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά από αυτό το video αμφότεροι θα τιμωρηθούν.

Η φάση που θα δείτε παρακάτω συγκαταλέγεται εύκολα στις μεγαλύτερες κλοπές που έχουν γίνει ποτέ.

Με το σκορ στο 12-12 του τάι μπρέικ ο Ανγκελόφσκι έβγαλε κακή υποδοχή και ο Κρίστιαν Πάνταρ κάρφωσε κάνοντας το σκορ 13-12 υπέρ της Ουγγαρίας. Την ώρα όμως που ο παίκτης της Ουγγαρίας κάρφωσε κουνήθηκε το φιλέ με τους δύο διαιτητές να χρεώνουν την παράβαση στον παίκτη των Μαγυάρων.

Έτσι, ο πόντος πήγε στην ΠΓΔΜ με τους Όυγγρος να διαμαρτύρονται έντονα και όπως αποδείχτηκε δικαιολογημένα. Το φιλέ ναι μεν κουνήθηκε, αλλά δεν το ακούμπησε ποτέ ο Πάνταρ. Εκείνος που το τράβηξε εσκεμμένα ήταν ο παίκτης της ΠΓΔΜ, Φιλίπ Ντεσποτόφσκι.

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί την ώρα που ο Πάνταρ καρφώνει την μπάλα εκείνος τραβά το φιλέ, οι διαιτητές δεν το βλέπουν και δίνουν τον πόντο στην ΠΓΔΜ. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες ο πόντος παρέμεινε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι στη συνέχεια πήραν το τάι μπρέικ με 16-14 και μαζί τη νίκη με 3-2 σετ στην έδρα των Ούγγρων.

Δείτε τη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ