Απαγόρευση μεταγραφών σε Παναθηναϊκό, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ηρακλή

Απαγόρευση μεταγραφών σε Παναθηναϊκό, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ηρακλή

Σε μη έγκριση συμβολαίων για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Ηρακλή λόγω προβλημάτων με διακανονισμούς θα προχωρήσει η ΕΣΑΠ. Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ - Νίκη Αιγινίου.

Τα προβλήματα στους διακανονισμούς του Παναθηναϊκού, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Ηρακλή με αθλητές τους οδήγησε την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ στην απόφαση να μην εγκρίνονται συμβόλαια, μέχρι την τακτοποίηση των θεμάτων.

Η ανακοίνωση

"Σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ για τον έλεγχο των διακανονισμών της χειμερινής περιόδου.

Από τον σχετικό έλεγχο προέκυψε ότι δεν τηρήθηκε μέρος των διακανονισμών από τα ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, Παναθηναϊκός. Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με τον κανονισμό δεν θα εγκρίνονται συμβόλαια μετεγγραφών των συγκεκριμένων ΤΑΑ κατά την δεύτερη μετεγγραφική περίοδο έως ότου τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες.

Από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ".

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ - Νίκη Αιγινίου

Από εκεί και πέρα, την αναβολή του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Νίκη Αιγινίου για τη 10η αγωνιστική της Volleyleague που ήταν προγραμματισμένη για της 23 Δεκεμβρίου αποφάσισε η αγωνόδικος επιτροπή της ΕΣΑΠ, κατόπιν αιτήματος του "δικεφάλου", λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του.

Η ανακοίνωση

"Η Αγωνόδικος Επιτροπή της ΕΣΑΠ έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή του αγώνα με τον ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το διήμερο που θα οριστεί και η τελική φάση του Λιγκ Καπ 'Νίκος Σαμαράς'".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24