ΒΟΛΕΪ

Ανοίγει η αυλαία στου Ρέντη

VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÇÑÁÊËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÇÑÁÊËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με την αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΑΟΠ Κηφισιάς θα ανοίξει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League (12/12, 18.00).

Με μία δυνατή αναμέτρηση στο κλειστό του Ρέντη ανοίγει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Κηφισιά. Η ομάδα του Μουνιόθ έχει επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς απώλεια σετ.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν στόχο όχι μόνο να συνεχίσουν το σερί τους αλλά και να διατηρηθούν σε άριστη αγωνιστική κατάσταση ενόψει και της αναμέτρησης με την γαλλική Τουρ στις 19 του μήνα. Ο Ολυμπιακός νίκησε την Κηφισιά 3-0 για το Λιγκ Καπ και ο Κώστας Χριστοφιδέλης θα είναι οικοδεσπότης της προηγούμενης ομάδας του.

Ο Γερμανός κεντρικός του Ολυμπιακού Μάρκους Μπέμε δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το αποδεικνύει με τα θετικά αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της. Μας περιμένει μέσα σε μια εβδομάδα ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχή παιχνίδια και ταξίδια αλλά έχουμε την ποιότητα ως ομάδα για να ανταποκριθούμε".

Ο ΑΟΠ Κηφισάς προέρχεται από τις δύο ήττες στους αγώνες με Νίκη Αιγινίου και Ηρακλή. Ο Κώστας Αρσενιάδης και οι παίκτες του έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως ελπίζουν στα θαύματα αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος που τη σεζόν 2016-17 αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα.

O προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: "Αυτή την αγωνιστική παίζουμε απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό. Όλοι μας γνωρίζουμε τις δυσκολίες αυτού του παιχνιδιού. Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη και ένα δύσκολο ταξίδι επιστροφής στην Αθήνα, καθώς γυρίσαμε με πούλμαν τα ξημερώματα της Κυριακής. Η κούραση που έχουμε, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας. Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο με 14 παίκτες πρώτης γραμμής. Σεβόμαστε την προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Για αυτό το λόγο δεχτήκαμε ο μεταξύ μας αγώνας να γίνει Τρίτη αντί για Τετάρτη. Θα ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία απέναντι στην Τουρ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ