LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Ανδρεόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ"

LEAGUE CUP / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
LEAGUE CUP / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο Σωτήρης Παντελέων, μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών από τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο αρχηγός της, Σωτήρης Παντελέων, μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη μετά την κατάκτηση του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Αρχικά ο κόουτς των «πρασίνων» τόνισε: "Την περιμέναμε χρόνια αυτή τη στιγμή. Ξέρετε πόσο έχουμε παλέψει και τι δυσκολίες έχουμε περάσει τα τελευταία οκτώ, εννέα χρόνια. Ξέραμε από την αρχή της σεζόν ότι θα ήμασταν δυνατή ομάδα. Περιμέναμε να βρούμε την ευκαιρία για να πάρουμε ένα τρόπαιο. Ίσως τα καταφέραμε πιο γρήγορα από ότι το φανταζόμασταν. Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και θα είναι εδώ πάντα!"

Για τον Αλέξανδρο Ράπτη, που ήταν άρρωστος: "Εγώ έχω 14 παίκτες. Όλοι είναι το ίδιο για μένα".

Για τον Σωτήρη Πανταλέοντα: "Δεν υπάρχουν τέτοιοι αθλητές".

Για τον κόσμο: "Ήταν ένα πολύ όμορφο κλίμα. Αν δεν υπάρχουν τα υβριστικά και τα άλλα έκτροπα, θα ήταν κάτι υπέροχο".

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος μιλώντας στην κάμερα της Λίγκας δήλωσε: "Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Περιμέναμε να αντιδράσει ο Ολυμπιακός. Για εμάς το παιχνίδι ξεκίνησε καλά, είχαμε πολύ ενέργεια και επιθυμία. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει τον τρόπο να μπει στο ματς, μας περιόρισε την επίθεση και δυσκολευτήκαμε να τον αντιμετωπίσουμε. Το παιχνίδι δεν γυρνάει με ένα στοιχείο, αλλά με πολλά. Άρχισε πάλι να δουλεύουν τα δυνατά μας σημεία, η πίεση από το σερβίς και βγάλαμε τον Ολυμπιακό από το φιλέ και παράλληλα δούλεψε πάλι το μπλοκ μας και η άμυνα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο αντίπαλός μας είναι πολύ μεγάλος και τον σεβόμαστε. Στο μέλλον θέλουμε πάλι αυτόν τον αντίπαλο μπροστά μας, αυτή τη δυναμική των παιχνιδιών. Είχα πολλά χρόνια να ζήσω τέτοιο παιχνίδι με τέτοιες ανατροπές. Αφιερώνουμε τη νίκη στον ιδρυτή του Παναθηναϊκού κ. Καλαφάτη και όλοι ξέρουμε τη σημαίνει η σημερινή ημέρα του συλλόγου. Οπότε αυτός ο τίτλος πάει σε αυτόν ίδρυσε έναν μεγάλο σύλλογο και του έδωσε αυτό το πνεύμα που διαχρονικά έφθασε τον Παναθηναϊκό να είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας".

Στη συνέχεια ο αρχηγός του «τριφυλλιού» σημείωσε: "Όλες οι διακρίσεις είναι όμορφες. Ωστόσο, αυτή ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών που έγιναν. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία και τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Οι άνθρωποι που τα ζήσαμε το θέλαμε πάρα πολύ. Θέλαμε να ζήσουμε μία μεγάλη στιγμή με τον Παναθηναϊκό και αυτή είναι η πρώτη από αυτές που θα ακολουθήσουν. Ο Παναθηναϊκός θα ξαναγίνει αυτός που ήταν και πρέπει να είναι. Να διεκδικεί τρόπαια και να ευχαριστεί τον κόσμο".

Για τις αντιδράσεις του: "Βγήκαν πολύ όμορφα συναισθήματα. Σήμερα ήταν λίγα περισσότερα".

Για το τι τους είπε ο πρόεδρος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στα αποδυτήρια: "Αυτά μένουν μέσα στην ομάδα".

Για τον Αλέξανδρο Ράπτη: "Είναι ένα δικό μας παιδί, που έχει μεγαλώσει σε εμάς. Και η καριέρα του και ο χαρακτήρας του. Αντιμετώπισε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, ήταν άρρωστος για τρεις ημέρες με πολύ υψηλό πυρετό. Παίξαμε και για αυτόν. Άλλωστε παίζουν όλοι για όλους. Έτσι είναι οι ομάδες".

Για το πόσο ακόμα θα παίζει: "Δεν το έχω σκεφτεί".

Για το τι σημαίνει αυτό το τρόπαιο για τη συνέχεια της σεζόν: "Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σε υψηλό επίπεδο μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχουμε δώσει τρία παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και όλα έληξαν με 3-2, κάτι που δείχνει ότι οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε υψηλό επίπεδο, όπως τώρα, μπορούμε να πάμε ψηλά, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς".

Για τον κόσμο: "Ο κόσμος χρειαζόταν μία χαρά και του τη δώσαμε".



TAGS LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ