ΒΟΛΕΪ

Αναβλήθηκε η πρώτη αγωνιστική της Volleyleague

Αναβλήθηκε η πρώτη αγωνιστική της Volleyleague
INTIME SPORTS

Όπως ήταν αναμενόμενο η πρώτη αγωνιστική της Volleyleague αναβλήθηκε και συγκλίθηκε έκτακτο Δ.Σ. για την επόμενη Δευτέρα (26/10).

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Για μία ακόμα χρονιά, τρίτη συνεχόμενη, μία διοργάνωση που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Λίγκας αναβάλει την έναρξη της. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Λίγκα και την πλευρά των διαιτητών συνεχίζονται και στη Λίγκα αποφάσισαν την αναβολή της πρώτης αγωνιστικής.

Μάλιστα, την ερχόμενη Δευτέρα (26/10) θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. όπου και αναμένεται να παρθούν αποφάσεις.

Υπενθυμίζουμε πως το σημείο τριβής ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι τα χρέη από την περσινή περίοδο, αλλά και οι αμοιβές τους για την επόμενη. Παράλληλα, οι διαιτητές αντιδρούν και στην ενδεχόμενη μείωση των εποπτών στους αγώνες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Λόγω της συνεχιζόμενης διαπραγμάτευσης μεταξύ της ΕΣΑΠ και της ΟΔΒΕ για τις αποζημιώσεις των διαιτητών στους αγώνες του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2015-16 η Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνει την αναβολή των αγώνων της 1ης αγωνιστικής.

Παραλληλα συγκλίθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Ενωσης με θέμα συζήτησης το κεφάλαιο της διαιτησίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ