ΒΟΛΕΪ

Ανανέωσε (και) η Χίπε με τον Ολυμπιακό!

CEV CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ / FINAL / OLYMPIAKOS - BURSA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ / FINAL / OLYMPIAKOS - BURSA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια, Σάσκια Χίπε. Η διαγώνιος του Ολυμπιακού, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο για τη σεζόν 2017-2018.

Παίκτρια του Ολυμπιακού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι η Σάσκια Χίπε. Η διεθνής Γερμανίδα διαγώνια ανανέωσε την συνεργασία της με τον Ερασιτέχνη και θα παραμείνει στις τάξεις των νταμπλούχων και την σεζόν 2017-2018. Μετά την Χριστοδούλου, την Γιώτα και την Κονόμη, ο Ολυμπιακός κράτησε και την Χίπε στο έμψυχο δυναμικό του, δείχνοντας ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει και πάλι σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά την επέκταση της συνεργασίας, η Χίπε δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Η πρώτη σεζόν ήταν υπέροχη και ανυπομονώ να ξεκινήσει η δεύτερη! Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μείνω στον Ολυμπιακό. Για να πω την αλήθεια, πραγματικά μου άρεσε εδώ, βρήκα μια απίθανη ομάδα.

Από την αρχή μου είχαν πει πως θα είναι σαν μια οικογένεια και πραγματικά είναι. Ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω να παραμείνω και είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι εδώ και τη νέα σεζόν.

Έχουμε μια τρομερή ομάδα, με σπουδαίο ομαδικό πνεύμα. Θα ήθελα η ομάδα να μείνει όπως έχει, ή έστω με λίγες αλλαγές διότι όλες οι κοπέλες είναι φανταστικές και θα είναι ωραίο να παίζω μαζί τους".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ