ΒΟΛΕΪ

Αναλαμβάνει το βόλεϊ του Παναθηναϊκού ο Γιαννακόπουλος

Αναλαμβάνει το βόλεϊ του Παναθηναϊκού ο Γιαννακόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίθεται να αναλάβει το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού και ετοιμάζει κίνηση συνολικά για τον Ερασιτέχνη.

Ένα χρόνο μετά την κίνηση του για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιστρέφει για να βοηθήσει τη "Μάνα του λόχου". Ο κ. Γιαννακόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει χορηγίες προς τον Ερασιτέχνη και τώρα σκέφτεται να αναλάβει ένα ολοκληρωμένο πλάνο για την εξυγίανση του.

Συγκεκριμένα, πρώτος του στόχος είναι να αναλάβει εξολοκλήρου το πολύπαθο τμήμα βόλεϊ των ανδρών το οποίο και είναι εκείνο που χρωστά τα περισσότερα χρήματα.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει προσπάθειες για να καταστεί ο Παναθηναϊκός και πάλι αξιόπιστος οικονομικά προς τους παίκτες και τους προπονητές. Σίγουρα η εγγύηση που προσφέρει το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι ικανή να αλλάξει πολλά ως προς την εικόνα τόσο του τμήματος όσο και του συλλόγου γενικότερα.

Επιπρόσθετα, επεξεργάζεται ένα ολοκληρωμένο πλάνο για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού Α.Ο. το οποίο και αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα. Υπενθυμίζουμε, ότι ο Ερασιτέχνης για τον επόμενο ένα μήνα θα έχει διοίκηση Πρωτοδικείου οπότε μπορεί μέσα σε αυτό το διάστημα να προκηρυχθούν νέες εκλογές, εάν υπάρξει η πρόταση για το σύνολο των ερασιτεχνικών τμημάτων. Παράλληλα, είναι δεδομένο ότι και η απόφαση για το βόλεϊ ανδρών πρέπει να περάσει από το Διοικητικό Συμβούλιο, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Βλάση Σταθοκωστόπουλου..

Αυτό θα αποτελούσε φυσικά ένα ιδανικό σενάριο μιας και του χρόνου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα έχει μόνο το βόλεϊ ανδρών στην Α1, αφού τα άλλα τρία ομαδικά του τμήματα (μπάσκετ και βόλεϊ γυναικών, αλλά και πιθανότατα το πόλο ανδρών) θα παίζουν στην Α2.

ΑΜΕΣΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλωσορίζει τη συγκεκριμένη πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τονίζοντας ότι είναι στη διάθεση του για ο,τιδήποτε χρειαστεί.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. με χαρά διάβασε τη δήλωση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και είναι στη διάθεσή του για οποιαδήποτε διαδικαστική κίνηση ή ενέργεια μας υποδείξει σχετικά με την διοικητική διάρθρωση της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών, την οποία ξεκάθαρα όλοι μας επιθυμούμε να την ξανακάνει αντάξια του ονόματος του Συλλόγου.

Η αναφορά του δε, για την πρόθεση ανάληψης της Διοίκησης ολόκληρου του Ερασιτέχνη, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ενημερώνουμε όλο τον Παναθηναϊκό κόσμο ότι οι θέσεις της Διοίκησης και τα "κλειδιά" του Συλλόγου είναι 100% στη διάθεσή του από σήμερα, όπως άλλωστε έχουμε δηλώσει ανοιχτά από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ