ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωση-προειδοποίηση από τον Παναθηναϊκό

Ανακοίνωση-προειδοποίηση από τον Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός κόσμος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ζητά από τους φιλάθλους του να προστατεύσουν την ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. "Ραντεβού στην Κυψέλη με ΦΩΝΗ και ΨΥΧΗ", καταλήγει.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο Γυμναστήριο Πανελληνίου Γ.Σ. για την 18η αγωνιστική. Οι πράσινοι εξέδωσαν ανακοίνωση με σκοπό να προλάβουν τυχόν άσχημες ενέργειες που μπορεί να αμαυρώσουν το ντέρμπι.

Αναλυτικά:

"Ενόψει του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ο.Σ.Φ.Π. αύριο Σάββατο 27/2 και ώρα 21:00 στο κλειστό του Πανελληνίου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague “Πάμε Στοίχημα”, ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας τα εξής:

Εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα θα διατίθενται στη γραμματεία του κλειστού «Π. Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σήμερα έως τις 20:00 και αύριο 11:00 – 18:00. Αύριο, όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στην είσοδο του κλειστού του Πανελληνίου, από τις 19:30 μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Παρακαλούνται οι φίλοι της ομάδας μας όπως προσέλθουν στο γήπεδο εγκαίρως, ώστε να αποφευχθεί κάθε είδους ταλαιπωρία και όλοι να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Απαγορεύεται η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου ή οποιαδήποτε ενέργεια η οποία θα παρεμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Επισημαίνουμε ότι σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει ρητή εντολή για διακοπή του αγώνα και εκκένωση του γηπέδου, σύμφωνα με τις διατάξεις του αθλητικού νόμου.

Απαγορεύεται η ανάρτηση υβριστικών πανό, καθώς και τα υβριστικά συνθήματα εναντίον προσώπων κ.α.

Η ομάδα μας είναι ΑΗΤΤΗΤΗ όσες φορές αγωνίστηκε φέτος στο κλειστό της Κυψέλης με ΕΣΑΣ στις κερκίδες και για αυτό οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε την έδρα μας, ώστε να έχουμε σε κάθε αγώνα τον ΚΟΣΜΟ μας, που αποτελεί τον κορυφαίο “ΠΑΙΚΤΗ» σε κάθε αναμέτρηση.

Ραντεβού στην Κυψέλη με ΦΩΝΗ και ΨΥΧΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ