ΒΟΛΕΪ

Αγώνας δρόμου για τον Παναθηναϊκό

VOLLEY LEAGUE /  ÐÁÏ - ÐÁÏÊ.  (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο αγώνας δρόμου για τη συμμετοχή της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού στην Volleyleague συνεχίζεται με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν πλέον επικίνδυνα.

Ένα μεγάλο ερωτηματικό συνεχίζει να πλανάται πάνω από τη Volleyleague της επόμενης περιόδου. Αυτό αφορά τη συμμετοχή ή όχι του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα με την οριστική απάντηση να δίνεται το προσεχές διάστημα.

Οι άνθρωποι που "τρέχουν" το τμήμα έχουν καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να καταφέρουν να κατεβάσουν ομάδα το πρωτάθλημα.

Με την κατάσταση που επικρατεί τόσο στην ΠΑΕ όσο και στον Ερασιτέχνη μόνο εύκολη υπόθεση δεν μοιάζει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματα που έρχονται είναι θετικά, αλλά αυτό δεν προδικάζει την οριστική έκβαση των πραγμάτων αφού οι υπεύθυνοι του τμήματος δίνουν μάχη με το χρόνο για να ετοιμάσουν όλα όσα χρειάζονται για το φάκελο της αδειοδότησης από την ΕΕΑ.

Νέοι διακανονισμοί με αθλητές θα πρέπει να συμφωνηθούν, να υπογραφούν και να δοθούν οι ανάλογες προκαταβολές όπου αυτό είναι αναγκαίο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν αθλητές τόσο από την περσινή ομάδα όσο ελεύθεροι που έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τους πράσινους εφόσον ευοδωθούν οι προσπάθειες.

Η μετάθεση τόσο του Λιγκ Καπ όσο και του πρώτου σερβίς του πρωταθλήματος δίνουν μία μικρή παράταση στους πράσινους, ωστόσο όλα θα κριθούν στο... φώτο φίνις. Η αλήθεια πάντως είναι πως η Λίγκα έχει μόνο να χάσει εάν δεν κατέβει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα τόσο σε επίπεδο πρεστίζ όσο και στο οικονομικό κομμάτι αφού δεν αποκλείεται να συζητηθούν εκ νέου οι όποιες χορηγικές συμφωνίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ