ΒΟΛΕΪ

Αγκάμεζ: "Ήθελα πολύ να κερδίσω αυτό το παιχνίδι"

VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ
VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 σετ τον Παναθηναϊκό στο αιώνιο ντέρμπι στο "Μελίνα Μερκούρη", διαβάστε τι είπαν οι Μπόσκαν, Νταφ, Αγκάμεζ, Ανδρεόπουλος και Μαρούλης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν, είπε μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη της ομάδας του με 3-1 σετ στο "Μελίνα Μερκούρη" του Ρέντη: "Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο. Παίξαμε ως ομάδα και αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε.Ο Αγκάμεζ είναι ο ηγέτης της ομάδας μας και είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε περισσότερες νίκες".

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Τζάστιν Νταφ, τόνισε: "ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά αλλά στη συνέχεια μας δυσκόλεψαν πολύ. Ειδικά ο Γκονζάλες έπαιξε πολύ καλά και δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε. Τέλος καλό όλα καλά, είμαι χαρούμενος που νικήσαμε με 3-1".

Για το πρώτο του ντέρμπι αιωνίων, ο Καναδός κεντρικός είπε: "Για αυτά τα παιχνίδια έγινα αθλητής. Λατρεύω την ατμόσφαιρα, αν δεν ήμουν αθλητής θα είχα γίνει ηθοποιός. Είναι απόλαυση να παίζεις μπροστά σε γεμάτο γήπεδο και με τέτοιο κόσμο".

Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, Λίμπερμαν Αγκάμεζ, ανέφερε: "Ήταν λίγο δύσκολο το παιχνίδι και πολύ σημαντική η νίκη, για την ομάδα και τον κόσμο μας. Οι οπαδοί μας ήρθαν σήμερα και ήταν φοβεροί και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να βλέπουν από κοντά τις προσπάθειάς μας. Θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας και να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν. Έχω τέσσερις ημέρες που δεν έχω κοιμηθεί, λόγω της γέννησης της κόρης μου. Ήρθα εδώ για να μπω στο παιχνίδι και να κερδίσω. Το ήθελα πολύ αυτό και δεν με ένοιαζε ότι ήμουν κουρασμένος".

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, δήλωσε: "Δεν χάθηκε τίποτα. Παλέψαμε πολύ σκληρά από την αρχή του αγώνα και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δείξαμε την δύναμη μας. Είδαμε τον παλμό και την ένταση στον αγώνα. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός 'έρχεται' και θα δυναμώσει και άλλο".

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Θάνος Μαρούλης είπε: "Χάσαμε από τα δικά μας λάθη και από το μεγάλο ταλέντο του Αγκάμεζ. Θα ήταν πιο δίκαιο να πηγαίναμε στο τάι μπρέικ. Είχαμε πολλά νεκρά διαστήματα στην υποδοχή και πρέπει να το δουλέψουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια. Τα λάθη μας κόστισαν. Τα μηνύματα ωστόσο είναι πολύ θετικά και αν καταφέρουμε να κρατηθούμε σε αυτό το επίπεδο θα δούμε καλά πράγματα. Έγινε λάθος από τους διαιτητές στη φάση του Μελγκαρέχο".

*Πριν τον αγώνα τιμήθηκε ο Ανδρέας Φράγκος που αναδείχτηκε MVP Bikos Cola της 6ης αγωνιστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ