Ζητά το τέλος της Μουλά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. με ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι θα ζητήσει τη διαγραφή της Ειρήνης Μουλάς από τα μητρώα τόσο της Ο.Δ.Β.Ε. όσο και από εκείνα της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτητή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Ειρήνη Μουλά, φαίνεται ότι θα έχουν και συνέχεια. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι ο Σύλλογός μας ανταποκρινόμενος στην πρόκληση την οποία δέχθηκε από τη διαιτητή του χθεσινού αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, Ειρήνη Μουλά, που συνιστά ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος, θα προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:

1. Θα αιτηθεί τη διαγραφή της από τα μητρώα τόσο της Παγκόσμιας (FIVB) όσο και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βόλεϊ (CEV), αποστέλλοντας σχετικό αίτημα με συνημμένο το βίντεο της επίμαχης φάσης.

2. Θα αιτηθεί τη διαγραφή της από τα μητρώα της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος (Ο.Δ.Β.Ε), αποστέλλοντας σχετικό αίτημα με συνημμένο το βίντεο της επίμαχης φάσης.

3. Χορηγοί της ομάδας θα καταθέσουν αγωγή για διαφυγόντα κέρδη, κατά της διαιτητή αλλά και των μελών της ΚΕΔ, τα οποία την όρισαν (άρθρο 922 ΑΚ), ενώ είχαν τη δυνατότητα να ορίσουν πιο έμπειρους διαιτητές, όπως συνηθίζεται σε κρίσιμες αναμετρήσεις.

4. Θα ενημερωθούν σχετικά ο αρμόδιος Υπουργός και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΟΠΕ

Παναθηναϊκός: "Το κατεστημένο και οι υπάλληλοι του θα ηττηθούν"

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΤ

Το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, την κορυφή ο Παναθηναϊκός

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Honor 8X είναι το smartphone που θα τιμήσει τα λεφτά του

Βρήκαμε το καινούριο μας κινητό σε ένα βασιλικό κάστρο της Πράγας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24