Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χίπε: "Δεν καταλαβαίνω την απόφαση διακοπής, προτιμούσα να κερδίσω τον τίτλο στο γήπεδο"

Χίπε: "Δεν καταλαβαίνω την απόφαση διακοπής, προτιμούσα να κερδίσω τον τίτλο στο γήπεδο"

Η παίκτρια της ομάδας γυναικών του Ολυμπιακού στο βόλεϊ, Σάσκια Χίπε, μίλησε στην Bild για την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, η οποία επικύρωσε τις βαθμολογίες όπως είχαν διαμορφωθεί με τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, πρωταθλητής στην Volley League γυναικών αναδεικνύεται ο Ολυμπιακός.

Μία εκ των πρωταγωνιστών του φετινού τίτλου είναι η Σάσκια Χίπε, η οποία φοράει τα ερυθρόλευκα από το 2016. Αυτή η απόφαση άφησε στην Γερμανίδα διαγώνιο ανάμεικτα συναισθήματα, όπως δήλωσε στην Bild.

"Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι διαχειρίσιμη. Φυσικά η υγεία όλων έρχεται πρώτη, αλλά είναι ακόμα μια γλυκόπικρη είδηση. Φέτος είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε και τα τρία τρόπαια. Σίγουρα θα προτιμούσα να πανηγυρίσουμε τον τίτλο στο γήπεδο. Είτε το εγκρίνετε είτε όχι, η Bundesliga στη Γερμανία, δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει. Γι' αυτό δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση εδώ" τόνισε στο γερμανικό περιοδικό.

Την παρούσα στιγμή η Χίπε βρίσκεται στην Πάρο και ευελπιστεί να μπορεί να επισκεφθεί την οικογένειά της στην Γερμανία τον Ιούνιο. Πάντως, ελπίζει να μπορέσει να σηκώσει το τρόπαιο με την ομάδα της: "Ίσως τότε μπορούμε να σηκώσουμε τον τίτλο".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ