ΒΟΛΕΪ

Vοlley League Γυναικών: Ντέρμπι στην Πυλαία

Vοlley League Γυναικών: Ντέρμπι στην Πυλαία

Πέντε αγώνες θα διεξαχθούν στην 5η αγωνιστική της Volley League Γυναικών. Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κόρινθο μετατέθηκε για τις 5 Δεκεμβρίου. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών παιχνιδιών.

Πέντε αγώνες θα διεξαχθούν στην 5η αγωνιστική της Volley League Γυναικών. Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κόρινθο μετατέθηκε για τις 5 Δεκεμβρίου, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των "ερυθρολεύκων".

Α' Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Μακεδόνες Αξιού

-Η Ηλιούπολη δίνει το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της και αναζητεί την πρώτη της νίκη, μετά από δύο ήττες στο τάι μπρέικ από Αίαντα και Θέτιδα.

-Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιάννη Παγανέλη νίκησε με 3-0 σετ στη Κόρινθο και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Η πρώτη ήταν στον Πορφύρα με 3-2 σετ.

-Την 4η αγωνιστική οι Μακεδόνες Αξιού πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Επικράτησαν με 3-2 σετ του Μαρκόπουλου στα Κύμινα και πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στη Volleyleague.

-Είναι το δεύτερο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι για τις αθλήτριες του Γιώργου Καραβιδόπουλου, μετά την ήττα με 3-1 σετ από τον Ηλυσιακό την 3η αγωνιστική.

Γιώργος Καραβιδόπουλος (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού): «Για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα θα χρειαστεί να συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι και να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, γνωρίζουμε πως η Ηλιούπολη είναι πολύ καλή ομάδα, την σεβόμαστε αλλά δεν την φοβόμαστε».

Διαιτητές: Νικολόπουλος, Κυργιαλάνη, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Κορδετζάκη.

Μαρκόπουλου 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil - Πανναξιακός ΑΟΝ (live streaming telesport.gr)

-Τρίτο παιχνίδι στα Μεσόγεια για το Μαρκόπουλο και θέλει να κρατήσει το αήττητο στην έδρα του.

-Την προηγούμενη εβδομάδα, ο ΑΟΜ αν και προηγήθηκε με 2-1 σετ των Μακεδόνων στα Κύμινα, γνώρισε την ήττα στο τάι μπρέικ και επέστρεψε στην Αθήνα με έναν βαθμό.

-Η μοναδική ομάδα χωρίς απώλειες βαθμών και σετ είναι ο Πανναξιακός μετά από 4 αγωνιστικές.

-Είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι στην Αθήνα για την ομάδα του Νίκου Κωστακόπουλου, που θέλει να συνεχίσει το σερί νικών.

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Το Μαρκόπουλο φέτος έχει δυναμώσει αρκετά. Ο στόχος ο δικός μας είναι η νίκη και να διατηρηθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Θα είναι επικίνδυνο εκτός έδρας παιχνίδι και θέλει προσοχή και συγκέντρωση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Χαμπιλού, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Τολιός, Αρβανίτης, Γραμματεία: Ταλαρού.

ΔΑΚ Πυλαίας 18.00: ΑΣ Άρης - ΑΣΠ Θέτις

-Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Άρης, μετά την ήττα στην έδρα του Πορφύρα με 3-2 σετ για την 4η αγωνιστική.

-Οι «κιτρινόμαυρες» θα αγωνιστούν για δεύτερη φορά φέτος στη Πυλαία. Η πρώτη ήταν με τον συμπολίτη Αίαντα και νίκησαν με 3-2 σετ για την 3η αγωνιστική.

-Η Θέτιδα δίνει δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι σε λίγες ημέρες, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Βούλα.

-Μετά από 4 αγωνιστικές, η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη μετράει τρεις νίκες και βρίσκεται ισόβαθμος με Ολυμπιακό και Θήρα με 9 βαθμούς.

-Με 50 μπλοκ η Θέτιδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Στέλιος Κουτουνίδης (ΑΣ Άρης): «Ενώ ξεκινήσαμε καλά δεν υπήρχε η ανάλογη συνέχεια. το παιχνίδι με τη Θέτιδα είναι πολύ σημαντικό. Η Θέτιδα απέδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε στο γήπεδό μας να νικήσουμε και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Γιάννης Νικολάκης (ΑΣΠ Θέτις): «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Σίγουρα τον πρώτο λόγο τον έχει ο Άρης ως γηπεδούχος και προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, όμως με καλή ψυχολογία πάμε με τον ίδιο στόχο να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο για εμάς».

Διαιτητές: Αβραμίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Τοσουνίδης, Κακάτσιου, Γραμματεία: Γούβαλη.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.00: ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΟΦ Πορφύρας (live streaming)

-Τη χειρότερή του φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε στη Σαντορίνη ο Αίας Ευόσμου για την 4η αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ.

-Στο πρώτο εντός έδρα παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του Ηλία Ζωλασταθιάδη, ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Ολυμπιακό.

-Με 98 πόντους σε 4 αγώνες, η Μαρτίνα Γκουίτζι είναι η πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος της Volleyleague.

-Τη νίκη της 4ης αγωνιστικής πέτυχε ο Πορφύρας στο «Π. Σαλπέας» με το 3-2 σετ επί του Άρη.

-Το τρίτο του εκτός έδρας παιχνίδι δίνει η ομάδα του Πειραιά. Στην πρεμιέρα έχασε στο τάι μπρέικ από το Μαρκόπουλο και την 3η αγωνιστική έχασε από τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ.

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Επανήλθαμε στην κανονικότητά μας. Ο Πορφύρας είναι μία από τις πιο αγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος αλλά ξεκινάμε από αύριο την αντεπίθεσή μας».

Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): «Η αγωνιστική παρουσία του Αίαντα αδικείται από τον βαθμολογικό πίνακα. Είχε δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα και νομίζω θα αναρριχηθεί αρκετά ψηλότερα στο τέλος του πρώτου γύρου. Εκτός από την Γκουίτζι που είναι μαζί με την Μοντάνιο οι super stars του πρωταθλήματος, διαθέτει πολύ αξιόλογο ρόστερ που μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα. Εμείς τώρα με την σειρά μας πρέπει να διαχειριστούμε τη νίκη επί του Άρη, να μην αποπροσανατολιστούμε και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που είχαμε τις πρώτες αγωνιστικές».

Διαιτητές: Μαυρίδης, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κεχαγιά, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Ιλισίων 18.30: ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΟ Θήρας

-Την δεύτερη εντός έδρας νίκη του αναζητεί κόντρα στον ΑΟ Θήρας ο Ηλυσιακός.

-Με δύο νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές, η ομάδα των Ιλισίων είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας.

-Η λίμπερο, Ελευθερία Μανιατογιάννη, ξεπέρασε το διάστρεμμα που την ταλαιπωρούσε και είναι στη διάθεση του Μανώλη Αποστολογιωργάκη.

-Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του αναζητεί στα Ιλίσια ο ΑΟ Θήρας. Η πρώτη ήταν στη πρεμιέρα με τους Μακεδόνες με 3-0 σετ.

-Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Σαντορίνη προκρίθηκε στους «32» του Challenge Cup.

Μανώλης Αποστολογιωργάκης (ΑΟ Ηλυσιακός): «Η Σαντορίνη είναι δυνατή ομάδα και έχει καλή ψυχολογία μετά τη πρόκρισή της στην Ευρώπη και της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει πάρα πολύ καλό παιχνίδι σε όλους τους τομείς, χωρίς λάθη για να έχουμε ελπίδες να πάρουμε κάτι από την αναμέτρηση».

Διαιτητές: Ράντσιου, Βλάχος, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Σταυράτη, Γραμματεία: Ακαρέπη.

Πηγή: volleyball.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ