Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

VIDEO: Η λιποθυμία της Εμμανουηλίδου και το χειροκρότημα των φίλων του Άρη

VIDEO: Η λιποθυμία της Εμμανουηλίδου και το χειροκρότημα των φίλων του Άρη

Ο Άρης ανέβασε στον λογαριασμό του facebook του την επίμαχη σκηνή με τη λιποθυμία της Μελίνας Εμμανουηλίδου από τον ΑΟ Θήρας και τη στήριξη από τον κόσμο των "κιτρίνων" (video).

Στη σελίδα facebook της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη ανέβηκε το στιγμιότυπο με τη λιποθυμία της Μελίνας Εμμανουηλίδου του ΑΟ Θήρας, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στα ημιτελικά της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή, με τις "κίτρινες" να επικρατούν με 3-1 σετ και να προκρίνονται για πρώτη φορά στην ιστορία στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο κλειστό της Πυλαίας, με προσέλευση μεγαλύτερη από τη χωρητικότητα του βοηθητικού γηπέδου. Η αποπνικτική ατμόσφαιρα, η οποία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας οφείλεται στην κατανάλωση ινδικής κάνναβης και στο άναμμα καπνογόνων και πυρσών εντός του κλειστού γηπέδου, οδήγησε στην απώλεια αισθήσεων της αθλήτριας των φιλοξενουμένων, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά από το τέλος του.

Η πρώτη περίπτωση καταγράφηκε σε video το οποίο δείχνει την άτυχη αθλήτρια να κάθεται στο παρκέ και στη συνέχεια να ξαπλώνει, λόγω λιποθυμίας. Όταν της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγινε εμφανές ότι δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, οι φίλαθλοι του Άρη άρχισαν να χειροκροτούν, δείχνοντας την στήριξή τους στην Εμμανουηλίδου με αυτόν τον τρόπο.

Παρ' όλα αυτά, μετά από το τέλος του αγώνα και τη νίκη του Άρη, αρκετοί από αυτούς άναψαν καπνογόνα καθιστώντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα, με συνέπεια η Εμμανουηλίδου να λιποθυμήσει ξανά.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ