Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τρία ματς στην αυλαία της 2ης αγωνιστικής

Τρία ματς στην αυλαία της 2ης αγωνιστικής

Τρία ματς διεξάγονται στην αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών. Στο κλειστό του Ρεθύμνου εκεί όπου ο τοπικός ΟΠΕΡ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ενώ ο νεοφώτιστος Αίας υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Ο ΑΟ Θήρας παίζει με τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό.

Τρία ματς διεξάγονται στην αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών. Η αρχή γίνεται στο κλειστό του Ρεθύμνου εκεί όπου ο τοπικός ΟΠΕΡ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει με νίκη τις φετινές τους υποχρεώσεις.

"Έχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα απ’ ότι στην πρεμιέρα με τον Αίαντα. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία ομάδα που διεκδικεί τους τίτλους, την σεβόμαστε, αλλά δεν την φοβόμαστε", είπε ο Θανάσης Ντζαφέρης, ενώ ο Γιώργος Ρούσης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των πράσινων, σημείωσε: "Αύριο παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα, τον πρώτο αγώνα μακριά από το γήπεδό μας, για τη φετινή χρονιά. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη και η βελτίωση σε όλους τους τομείς. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι".

Στο κλειστό του Ευόσμου ο νεοφώτιστος Αίας υποδέχεται τον νταμπλούχο Ολυμπιακό. Στον Αίαντα θα κάνει ντεμπούτο η Σλοβένα διαγώνια Έρικα Φαμπιάν, η οποία δεν είχε αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ρέθυμνο, ενώ ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης όπως πάντα σχολίασε τον αγώνα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. "Είναι ένα παιχνίδι το οποίο όποιος το κερδίσει κατά 95% θα πάρει τον τίτλο… Εγώ αυτό που θέλω από την ομάδα μου είναι να παίξει καλύτερα απ’ ότι στην πρεμιέρα και κυρίως να μπούμε στην διαδικασία να διεκδικούμε πράγματα μέσα στο γήπεδο".

Για τον Ολυμπιακό αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www. ospf.gr): "Είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε σοβαρά στο πρώτο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου και σίγουρα σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Από την εικόνα που έχουμε δείξει τόσο στα φιλικά της προετοιμασίας όσο και στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, είμαι ικανοποιημένος για το ξεκίνημα της χρονιάς. Ελπίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα κάνουμε και ένα βήμα πιο μπροστά ως ομάδα".

Το τελευταίο χρονικά ματς της αυριανής ημέρας διεξάγεται στην Σαντορίνη με αντιπάλους τον ΑΟ Θήρας και τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό. "Θεωρώ ότι ξεπεράσαμε το σοκ της ήττας της πρεμιέρας στην έδρα του Άρη. Σεβόμαστε την ομάδα του Φιλαθλητικού που δε ν έχει να χάσει κάτι από τέτοια παιχνίδια αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη και μια καλή εμφάνιση", τόνισε ο Απόστολος Οικονόμου, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Στον Φιλαθλητικό (που επιστρέφει στην Σαντορίνη μετά το φάιναλ φορ του Κυπέλλου το 2013) ο Λάμπρος Πράππας δεν θα έχει στην διάθεση του την Αθανασία Φακοπουλίδου. "Για μας είναι ένα ακόμη δύσκολο ματς καθώς μετά τον πρωταθλητή Ολυμπιακό αντιμετωπίζουμε την φιλόδοξη Θήρα. Θέλουμε να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση απ’ ότι στην πρεμιέρα και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι".

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/10/2015

Ρεθύμνου, 16.00, ΟΠ Ρεθύμνου - ΠΑΟ (Καρπουζάς-Αγγελίδης, Κοκοτσάκης)

Ευόσμου, 18.00, ΑΠΣ Αίας - Ολυμπιακός (Δημητρίου-Μπέλλος, Βανδώρος)

Θήρας, 19.00, ΑΟ Θήρας - Φιλαθλητικός (Μεταξά-Χαμπιλού, Τσιντομηνάς)

Κυριακή 25/10/2015

Μαρκoπούλου, 17.00 (ΕΡΤ2), ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΕΚ (Φραγκάκης-Ζώης, Ράπτης)

Ηλιούπολης, 17.30, ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Άρης (Κυριοπούλου-Βελώνης, Πολίτης)

'Π. Σαλπέας', 18.30, ΑΟΦ Πορφύρας - Πανναξιακός (Τσίτσικας-Προκοπίου, Τριανταφύλλου)

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ