Προς υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός από την Α1 γυναικών

Η ΕΟΠΕ απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής στην Α1 γυναικών, με την προθεσμία να λήγει την Τρίτη, και όλα συγκλίνουν σε υποβιβασμό.

Ο πολυνίκης της Α1 βόλεϊ γυναικών με 22 τίτλους, Παναθηναϊκός, βρίσκεται προ του φάσματος του υποβιβασμού, σε μία από τις πιο "μαύρες σελίδες" της ιστορίας του.

Το αίτημα που υπέβαλε στην ΕΟΠΕ η διοίκηση Πρωτοδικείου, για παράταση στη δήλωση συμμετοχής στην κατηγορία, διότι ανέλαβε τα "ηνία" μόλις στις 10 Ιουλίου, δεν έγινε δεκτή από την Ομοσπονδία.

Η καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 είναι η Τρίτη 25 Ιουλίου και όλα δείχνουν ότι η διοίκηση των "πρασίνων" δεν θα είναι σε θέση να προλάβει την προθεσμία.

Πλήρες ρόστερ δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια και μοναδική λύση ως προς το έμψυχο δυναμικό μοιάζει ομάδα από τα τμήματα υποδομής.

Όλα δείχνουν ότι την Τρίτη απλά θα "σφραγιστεί" ο πρώτος υποβιβασμός του τμήματος, στην Α2, χωρίς να αποκλείεται να μην είναι αυτή η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται του χρόνου ο Παναθηναϊκός.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24