Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: "Το κατεστημένο και οι υπάλληλοι του θα ηττηθούν"

Παναθηναϊκός: "Το κατεστημένο και οι υπάλληλοι του θα ηττηθούν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. με ανακοίνωση του στρέφεται κατά της διαιτησίας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον κ. Καραμπέτσο κάνοντας λόγο για γελοιότητα και κατεστημένο.

Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι των γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ήρθε λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε νικήτριες τις ερυθρόλευκες με 3-2. Όπως σας ενημερώσαμε οι πράσινες διαμαρτύρονται για μία φάση στο τέταρτο σετ.

Με το σκορ στο 25-26 η Ρίτσι έκανε επίθεση, η μπάλα από το μπλοκ των Χριστοδούλου και Λαμπρούση πήρε περίεργη τροχιά στρίβοντας από το τερέν του Παναθηναϊκού προς εκείνο του Ολυμπιακού με τη Φιλντ να την κατεβάζει και να παίρνει τον πόντο.

Η πρώτη διαιτητής, Ειρήνη Μουλά, χρέωσε την κεντρική των πρασίνων με υπέρβαση σε μία φάση που εάν κατέληγε στον Παναθηναϊκό εκείνος θα έφευγε με το τρίποντο από του Ρέντη. Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Α.Ο. εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και κάνουν λόγο για κατεστημένο και εξαπολύει τα βέλη του κατά της ΚΕΔ και του κ. Καραμπέτσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Συγχαρητήρια στα κορίτσια, στο τεχνικό team και στους ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα, για την εμφάνιση στο Ρέντη. Είμαστε όλοι υπερήφανοι. Το κατεστημένο και οι υπάλληλοί του θα πολεμηθούν και θα ηττηθούν.

Υπεύθυνοι για τη σημερινή γελοιότητα είναι ο κ. Καραμπέτσος και η ΚΕΔ".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ