Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

MVP της χρονιάς η Χριστοδούλου

Α1 ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ
Α1 ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Η Στέλλα Χριστοδούλου ανακηρύχτηκε ως πολυτιμότερη αθλήτρια της χρονιάς έπειτα από την ψηφοφορία των προπονητών της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Πολυτιμότερη αθλήτρια του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής σεζόν 2016-17 –όπως ψηφίστηκε από τους προπονητές της Α1 γυναικών- αναδείχτηκε η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου.

Η διεθνής πασαδόρος των "ερυθρολεύκων" είναι πρώτη φορά που κατακτά τη συγκεκριμένη διάκριση. Η MVP του πρωταθλήματος –αμέσως μετά την βράβευσή της- δήλωσε αρχικά: "Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που με τίμησαν με την ψήφο τους… Θέλω να αφιερώσω τον τίτλο αυτό στις συμπαίκτριες μου, γιατί πραγματικά τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε απίστευτο δέσιμο και υπάρχει τρομερή χημεία στην ομάδα".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Θέλω όμως να το αφιερώσω και στον προπονητή μου τον κ. Κοβάτσεβιτς, ο οποίος με την έλευση του έχει δώσει μια άλλη νοοτροπία στην ομάδα και προσωπικά θεωρώ ότι με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ πάρα πολύ. Φυσικά τον αφιερώνω στην ομάδα μου και νιώθω δικαιωμένη που έμεινα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ήταν μια ιδανική χρονιά για όλους μας, που έκλεισε με νταμπλ και τελικό στην Ευρώπη, αλλά δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και θέλουμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ