Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Λιάγκη: "Όνειρο η κλήση στην Εθνική"

Λιάγκη: "Όνειρο η κλήση στην Εθνική"

Για πρώτη φορά στην καριέρα της η Νάσια Λιάγκη του ΓΣ Ηλιούπολης αναδείχθηκε MVP στο πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών.

Η Νάσια Λιάγκη του ΓΣ Ηλιούπολης αναδείχθηκε MVP της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών. Η 22χρονη διαγώνια με 20 πόντους (15/26 επ., 5 άσσοι) ήταν η κορυφαία στη νίκη της ομάδας της με 3-1 επί του ΑΣΠ Κορίνθου. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Λιάγκη αναδεικνύεται πολυτιμότερη αθλήτρια.

Στο άκουσμα και μόνο της διάκρισης ...τρελάθηκε από την χαρά της. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Κάθε αθλήτρια στοχεύει σε τέτοιες διακρίσεις, δίνει μεγάλο κίνητρο για να δουλέψεις ακόμα πιο σκληρά» είπε στο volleyball.gr η Λιάγκη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην βράβευση της συμπαίκτρια της, Σίας Τοτσίδου και για το κίνητρο που της έδωσε.

"Είδα την Σία να βραβεύεται και μου έδωσε ένα ακόμα ερέθισμα για να παίξω καλύτερα", είπε και αφιέρωσε την διάκριση στην οικογένεια της και στις συμπαίκτριες της. "Σίγουρα το βραβείο αυτό έρχεται μέσα από ομαδική δουλειά και μεγάλο μερίδιο έχουν και οι συμπαίκτριες μου. Επίσης το αφιερώνω στην οικογένειά μου, που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια".

Μετά από τέσσερα πετυχημένα χρόνια στο Μαρκόπουλο, η 22χρονη διαγώνια αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και να φορέσει την φανέλα της Ηλιούπολης. "Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω στην Ηλιούπολη και θέλω να αποδείξω τι μπορώ να κάνω. Η κόουτς Μπλάμη μου έχει δείξει εμπιστοσύνη και θέλω να την δικαιώσω για την επιλογή της. Μέχρι τώρα είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από την ευκαιρία που μου έχει δοθεί. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο και αυτό βγαίνει στις προπονήσεις αλλά κυρίως στους αγώνες".

Κλείνοντας, η Λιάγκη αναφέρθηκε στους λόγους που ασχολήθηκε με το βόλεϊ, αλλά και στο μεγάλο της όνειρο, που είνα να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα. "Το βόλεϊ το ξεκίνησα γιατί είναι το μόνο πράγμα που μου αρέσει πολύ να κάνω. Έχω αφιερωθεί σε αυτό και δεν κάνω κάτι άλλο. Πρωταρχικός μου στόχος είναι κάθε μέρα να παρουσιάζομαι καλύτερη. Θέλω κάποια στιγμή να αγωνιστώ στο εξωτερικό και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ", ενώ για την προοπτική της Εθνικής συμπλήρωσε: "Εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να αγωνιστώ για την Εθνική. Κάθε αθλήτρια στοχεύει σε αυτό, να αγωνιστεί και να εκπροσωπήσει την χώρα της".

Η κορυφαία επτάδα της 3ης αγωνιστικής

Δύο αθλήτριες του ΓΣ Ηλιούπολης και του Άρη έχει η κορυφαία επτάδα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.

Αναλυτικά:

MVP - Διαγώνια: Αθανασία Λιάγκη (ΓΣ Ηλιούπολης)

Ακραία: Παναγιώτα Διώτη (Πανναξιακός ΑΟΝ)

Ακραία: Ευφροσύνη Αλεξάκου (ΑΣ Άρης)

Πασαδόρος: Ευανθία Λάβδα (ΓΣ Ηλιούπολης)

Κεντρική: Ναταλία Μεταξά (ΑΟ Θήρας)

Κεντρική: Νικολέτα Καραφουλίδου (ΑΣ Άρης)

Λίμπερο: Μαρία Μυρίδου (Μακεδόνες Αξιού)

Λιάγκη: "Όνειρο η κλήση στην Εθνική"

Η ανάδειξη της MVP κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξη του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ