Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κοινή πλεύση και των 11 ομάδων για καλύτερη Α1 γυναικών

Κοινή πλεύση και των 11 ομάδων για καλύτερη Α1 γυναικών

Συνάντηση για τη νέα σεζόν της Α1 βόλεϊ γυναικών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη μεταξύ της ΕΟΠΕ και των 11 ομάδων.

Παρουσία των εκπροσώπων των 11 ομάδων της Α1 Γυναικών πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος (21-22/10).

Συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης, προβολής, επικοινωνίας και μάρκετινγκ του νέου πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και αποφασίστηκε στο φινάλε του πρώτου γύρου και στο τέλος της σεζόν να γίνει αποτίμηση και απολογισμός της σεζόν και προγραμματισμός για το μεθεπόμενο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, ευχαρίστησε τα σωματεία για την παρουσία τους στη συνάντηση, παρουσίασε το γενικό πλάνο δράσης της Ομοσπονδίας για την Α1 Γυναικών βάσει των οικονομικών δεδομένων, ενώ ο ταμίας και πρόεδρος της επιτροπής Επικοινωνίας, Τύπου και Μάρκετινγκ, Τάσος Πασπάλας, έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές επικοινωνίας και προβολής της Α1 Γυναικών, μέσω σημαντικών πρωτοβουλιών της Ομοσπονδίας.

Οι εκπρόσωποι των 11 ομάδων χαιρέτησαν την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας για αυτή την συνάντηση και τάχθηκαν στο πλευρό της, για την καλύτερη δυνατή προβολή του πρωταθλήματος.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ