Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επαναλαμβάνεται το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Επαναλαμβάνεται το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Δικαιώθηκε τελικά η ΑΕΚ από την ΚΕΔ και το ντέρμπι της Α1 βόλεϊ των γυναικών θα επαναληφθεί σε νέα ημερομηνία που θα αποφασιστεί το προσεχές διάστημα.

Επανάληψη του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα έχουμε στην Α1 βόλεϊ των γυναικών έπειτα από απόφαση της ΚΕΔ η οποία έκανε δεκτή την ένσταση των κιτρινόμαυρων.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έκανε αποδεκτή την ένσταση αποδεχόμενη ουσιαστικά το λάθος των διαιτητών το οποίο και επηρέασε την ροή του αγώνα.

Το πότε θα γίνει το παιχνίδι θα αποφασιστεί το προσεχές διάστημα με την ΕΟΠΕ πλέον να καλείται να βρει ημερομηνία για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Τι είχε γίνει

Κατά τη διάρκεια του τέταρτο σετ ο Ολυμπιακός προηγούνταν με 13-8 με άσο της Κις. Οι διαιτητές δεν επέτρεψαν να κλείσει η αλλαγή της ΑΕΚ με την Κρουκ να επιστρέφει στη θέση της Τοτσίδου, θεωρώντας πως είχε γίνει νωρίτερα. Φάνηκε πως είχαν μπερδέψει τα νούμερα στη γραμματεία.

Ακολούθησε αναστάτωση πάνω από το τραπέζι της γραμματείας και τελικά αφαιρέθηκαν τρεις πόντοι και το σκορ από 13-8 έγινε 13-5. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου διαμαρτυρήθηκε έντονα και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα με το σκορ να διαμορφώνεται 14-5 υπέρ των γηπεδούχων.

Αναλυτικά η απόφαση: "Μετά από συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας την Παρασκευή 3/1/2013, η ΚΕΔ έκανε δεκτή την ένσταση της ΑΕΚ για παράβαση κανονισμού Παιδιάς από τους διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ που διεξήχθη στις 21/12/2013 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών και αποφασίζει την επανάληψη του αγώνα.

Παράλληλα, η ΚΕΔ παραπέμπει τους διαιτητές του αγώνα (Μαρκάτσας - Τσίτσικας) στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ