Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Άσχημα νέα για Γιώτα, ρήξη χιαστού και τουλάχιστον έξι μήνες εκτός δράσης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / FINAL-4 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΟ ΘΗΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / FINAL-4 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΟ ΘΗΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Άσχημα τα νέα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η 28χρονη, Κατερίνα Γιώτα, η οποία θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες με ρήξη χιαστού.

Μία πολύ άτυχη στιγμή είχε η Κατερίνα Γιώτα στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΑΟ Θήρας. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ και με το σκορ στο 15-17, έκανε επίθεση, όμως προσγειώθηκε άτσαλα στο αριστερό της πόδι κι αμέσως έπιασε το γόνατο της.

Στη συνέχεια αποχώρησε υποβασταζόμενη αρχικά για τον πάγκο και έπειτα πήγε στα αποδυτήρια μαζί με το ιατρικό τιμ των ερυθρολεύκων. Άπαντες περίμεναν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα έκανε, γνωρίζοντας ότι η κατάσταση θα ήταν πολύ δύσκολη και θα έπρεπε να μείνει αρκετό καιρό στα... πιτς.

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν, αφού υπέστη ρήξη χιαστού θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες. Από τον Ολυμπιακό δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά η ίδια γνωρίζει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, όπως και η ΕΟΠΕ. Πλέον, ξεκινά ο ανηφορικός δρόμος για την 28χρονη, προκειμένου να επιστρέψει στις επάλξεις.

Η Γιώτα χάνει και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα συμμετείχε για πρώτη φορά στην καριέρα της, όμως πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα σταθεί στο πλάι της και θα της προσφέρει και νέο συμβόλαιο, κρατώντας για πολύ ακόμα στο λιμάνι. Άλλωστε, είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους των επιτυχιών όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε σε VIDEO την στιγμή που τραυματίστηκε:

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ