Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Νικολάκη, Κωνσταντίνου και Γκουντιμένκο η Θέτις Βούλας

Ανακοίνωσε Νικολάκη, Κωνσταντίνου και Γκουντιμένκο η Θέτις Βούλας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Α.Σ.Π. Θέτις ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Νικολάκη ως προπονητή της ομάδας, αλλά και την απόκτηση των Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Ιωάννα Γκουντιμένκο.

Μία ανακοίνωσε με δέκα ονόματα εξέδωσε η Θέτις Βούλας. Ο σύλλογος ο οποίος επέστρεψε στη Volley League ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και ήδη έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του για τη νέα περίοδο.

Όπως ανακοίνωσε από το περσινό ρόστερ θα συνεχίσουν σίγουρα οι Ευδοξία Αργυροπούλου, Αναστασία Γεωργιάδου, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, Εβίτα Ξηντάρα, Χρυσάνθη Καράμπαλη και Αναστασία Γαλανού.

Από εκεί και πέρα ανακοινώθηκε η απόκτηση των Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Ιωάννα Γκουντιμένκο με τον Γιάννη Νικολάκη αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση ενός αξιόμαχου συνόλου. Στο πλευρό του θα βρίσκεται σε ρόλο βοηθού ο Σωτήρης Αντωνίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. ΘΕΤΙΣ ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του σχεδιασμού της γυναικείας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 :

1. Προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής Γιάννης Νικολάκης με βοηθό τον αναγνωρισμένο προπονητή Σωτήρη Αντωνίου

2. Την γυναικεία ομάδα θα στελεχώσουν σίγουρα και την επόμενη χρονιά οι αθλήτριες : Ευδοξία Αργυροπούλου, Αναστασία Γεωργιάδου, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, Εβίτα Ξηντάρα, Χρυσάνθη Καράμπαλη και Αναστασία Γαλανού

3. Έχει οριστικοποιηθεί η συνεργασία με τις αθλήτριες Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Ιωάννα Γκουτιμένκο

4. Συνεχίζονται οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του ρόστερ της ομάδας, πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ