ΤΕΝΙΣ

Ζβέρεφ για Τσιτσιπά: "Δεν νομίζω ότι έπαιξε καλά" (VIDEO)

Alexander Zverev, of Germany, reacts during a match against Alex de Minaur, of Australia, in the men's finals in the Citi Open tennis tournament, Sunday, Aug. 5, 2018, in Washington. Zverev won 6-2, 6-4. (AP Photo/Nick Wass)
Alexander Zverev, of Germany, reacts during a match against Alex de Minaur, of Australia, in the men's finals in the Citi Open tennis tournament, Sunday, Aug. 5, 2018, in Washington. Zverev won 6-2, 6-4. (AP Photo/Nick Wass) AP PHOTO/NICK WASS

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ερωτήθηκε για την απόδοση τόσο του ίδιου όσο και του Στέφανου Τσιτσιπά και υποστήριξε πως ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έπαιξε καλά, αφού ο αγώνας ήταν... θλιβερός.

Η εντυπωσιακή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Rogers Cup συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ο Έλληνας τενίστας, ύστερα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, πέταξε εκτός συνέχειας του τουρνουά και το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, Αλεξάντερ Σβέρεφ, επικρατώντας 2-1 σετ, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-3 και 5-3.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γερμανός πρωταθλητής ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά, αφήνοντας, μάλιστα, "μπηχτές" όσον αφορά στην εμφάνιση του Τσιτσιπά.

"Είμαι πολύ ειλικρινής απέναντί σας. Πάντα λέω (καλά λόγια) όταν ο αντίπαλος παίζει καλύτερα. Είμαι ένας από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους στο τουρνουά. Ήταν ένα θλιβερό ματς. Δεν νομίζω πως (ο Τσιτσιπάς) έπαιξε καλά".

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για την στήριξη που είχε ο Τσιτσιπάς από τον κόσμο και, αφού αρχικά σάστισε, απάντησε πως "ήταν υπέροχο (για τον Τσιτσιπά). Ήταν πολύ χαρούμενοι γι' αυτόν".

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: "ΕΠΑΙΞΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΑ"

Από την άλλη πλευρά, ο Τσιτσιπάς, όταν ενημερώθηκε για την απάντηση του αντιπάλου του, σχολίασε: " Ναι, το άκουσα. Θα έλεγα πως έπαιξα πιο έξυπνα αυτή τη φορά. Νομίζω πως τον μπέρδεψα. Έκανα πράγματα που δεν τα περίμενε. Άλλαξα τα πλάνα μου σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Κέρδισα πολλές εμπειρίες την προηγούμενη εβδομάδα και κατάφερα να τις βάλω στο παιχνίδι μου".

Για τη σχέση τους: "Είναι καλή. Δεν είναι ούτε κακή, ούτε τέλεια. Είναι ισορροπημένη".

Δείτε το video:

Photo Credits: AP Photo/Nick Wass

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τρελή ανατροπή από τον Τσιτσιπά, νίκησε και τον Ζβέρεφ
Τεράστιο άλμα του Τσιτσιπά στην Παγκόσμια κατάταξη
Τσιτσιπάς: "Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερα"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ