ΤΕΝΙΣ

Υποκλίθηκε και ο Γκασκέ στον Τσιτσιπά

Υποκλίθηκε και ο Γκασκέ στον Τσιτσιπά

Μία ακόμα σπουδαία νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 επί του Ρισάρ Γκασκέ και απέδειξε ότι όλο το μέλλον του ανήκει.

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά της Ντόχα δεν θα σταματήσει ούτε στο δεύτερο γύρο αφού το εμπόδιο του Ρισάρ Γκασκέ αποδείχτηκε εύκολο για τον Έλληνα. Ο 19χρονος τενίστας επιβλήθηκε εύκολα επί του Γάλλου με 6-3, 6-4 και πέρασε στον επόμενο γύρο.

Με μεγάλο του όπλο το σερβίς το οποίο δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Γκακσκέ ο Τσιτσιπάς είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση παρά το γεγονός ότι έπαιζε απέναντι σε έναν αντίπαλο εγνωσμένης αξίας.

Ο Γκασκέ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως στο παρελθόν έχει φτάσει μέχρι το Νο14. Σε αντίθεση με την προηγούμενη σεζόν ο Τσιτσιπάς όποτε ανέβηκε στο φιλέ τελείωσε τις φάσεις και πήρε έτσι πολλούς εύκολους πόντους.

Στον επόμενο γύρο ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ. Ακόμα ένα μεγάλο εμπόδιο, χωρίς όμως να μοιάζει απροσπέλαστο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την ερχόμενη Δευτέρα ο Τσιτσιπάς θα βρίσκεται μέσα στους 80 καλύτερους τενίστες στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ