ΤΕΝΙΣ

Υπέροχο VIDEO: Όταν ο 4χρονος Τζόκοβιτς πήρε την πρώτη του ρακέτα

Υπέροχο VIDEO: Όταν ο 4χρονος Τζόκοβιτς πήρε την πρώτη του ρακέτα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μοιράστηκε ένα πανέμορφο VIDEO από την παιδική του ηλικία, όταν σε ηλικία 4 χρόνων του πήραν την πρώτη του ρακέτα.

Ένα υπέροχο βίντεο που δείχνει τον ίδιο, σε ηλικία τεσσάρων ετών, να παίζει με την πρώτη του ρακέτα, ανέβασε στα social media ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

"Χαχα είναι ωραίο να θυμάσαι και να κοιτάζεις πίσω στο ξεκίνημα, να θυμάσαι πως ξεκίνησες. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν δέχθηκα την πρώτη μου ρακέτα σε αυτό το βίντεο. Κοιτάξτε τη χαρά στο πρόσωπό μου" έγραψε ο Νόλε στο Facebook.

Τα παιδικά χρόνια του Σέρβου δεν ήταν ανέμελα καθώς έζησε από κοντά τη φρίκη του πολέμου, με τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στο Βελιγράδι το 1999.

Τότε, ο Τζόκοβιτς ήταν 12 ετών και ήδη είχε δείξει την κλίση του στο τένις, έχοντας όνειρο να γίνει ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο.

Ο ίδιος έχει δηλώσει για εκείνη την εποχή: “Ήταν μια περίοδος που κανείς δεν θέλει να θυμάται… Ήμασταν πολύ τρομαγμένοι. Όλοι ήταν τρομοκρατημένοι γιατί ολόκληρη η πόλη δεχόταν επίθεση. Για πολλές ώρες, ήμασταν στιβαγμένοι σε ένα μικρό δωμάτιο. Εγώ συνέχισα να παίζω τένις κατά τη διάρκεια του πολέμου αν και ήταν πολύ δύσκολο γιατί ξυπνούσαμε στις 02:00, 03:00 τα ξημερώματα για δυο-δυόμιση μήνες κάθε βράδυ.

Προσπαθώ να θυμηθώ εκείνες τις ημέρες με θετικό τρόπο. Όπως για παράδειγμα ότι δεν χρειαζόταν να πάμε στο σχολείο και έτσι παίζαμε περισσότερο τένις. Ο πόλεμος μας έκανε πιο σκληρούς. Μας έκανε πιο διψασμένους, πιο πεινασμένους για επιτυχία” είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή ο Τζόκοβιτς.

Δείτε το VIDEO:

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ